Vídeo

Netflix llança el primer tràiler de ‘No mires arriba’, la nova pel·lícula de Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio i Meryl Streep

El llargmetratge arribarà a la plataforma de pagament el 24 de desembre

Netflix llança el primer tràiler de ‘No mires arriba’, la nova pel·lícula de Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio i Meryl Streep

NETFLIX

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Netflix inicia el compte enrere per a l’estrena de ‘No mires arriba’, la seva nova pel·lícula original. La plataforma de pagament ha llançat aquest dimecres el primer avenç del nou llargmetratge protagonitzat per Jennifer Lawrence, Leonardo DiCaprio, Meryl Streep, Jonah Hill, Rob Morgan, Cate Blanchett, Tyler Perry, Timothée Chalamet i Ariana Grande, entre d’altres, que s’estrenarà el 24 de desembre.

Kate Dibiasky (Jennifer Lawrence), estudiant de postgrau d’Astronomia, i el seu professor, el doctor Randall Mindy (Leonardo DiCaprio) fan un descobriment sorprenent: hi ha un cometa en òrbita al sistema solar. ¿El problema? Que porta un rumb de col·lisió directa amb la Terra. ¿L’altre problema? Que a ningú li importa. Pel que sembla, advertir la humanitat sobre un mataplanetes de la mida de l’Everest resulta incòmode.

Notícies relacionades

Amb l’ajuda del doctor Oglethorpe (Rob Morgan), Kate i Randall emprenen una gira mediàtica que els porta des del despatx de la indiferent presidenta Orlean (Meryl Streep) i el seu servil fill i cap de gabinet, Jason (Jonah Hill), a l’emissió de ‘The daily rip’, un animat programa matinal presentat per Brie (Tasti Blanchett) i Jack (Tyler Perry). Només queden sis mesos per a l’impacte del cometa, però gestionar el flux de notícies i guanyar-se l’atenció d’un públic obsessionat amb les xarxes socials abans que sigui massa tard resulta sorprenentment còmic. ¡¿Però què és el que cal fer perquè el món miri cap amunt?!

‘No mires arriba’ està escrita i dirigida per l’oscaritzat Adam McKay (La gran apuesta) i completen el repartiment d’estrelles, Mark Rylance, Ron Perlman, Timothée Chalamet, Ariana Grande, Scott Mescudi (àlies Kid Cudi), Himesh Patel, Melanie Lynskey, Michael Chiklis i Tomer Sisley.