En l’arrencada de temporada

Sergio Ramos apareix a ‘El Hormiguero’ juntament amb els seus fills per fer una sorpresa a Pilar Rubio

La col·laboradora va estrenar la temporada i va rebre al final de la visita la sorpresa del futbolista

Sergio Ramos apareix a ‘El Hormiguero’ juntament amb els seus fills per fer una sorpresa a Pilar Rubio

Antena 3

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘El Hormiguero’ va començar ahir a la nit la temporada 16 amb Pilar Rubio com a primera convidada. La col·laboradora del programa es va asseure al costat de Pablo Motos per parlar de la seva nova vida a París després del fitxatge del seu marit, Sergio Ramos, pel PSG. Aquest canvi ha provocat que Rubio no s’encarregui de fer la secció de reptes, sinó que comptarà amb una secció que farà des de París.

No obstant, el programa va voler homenatjar la seva col·laboradora ara que encara era a Espanya. La presentadora va explicar que encara no s’havia instal·lat allà perquè no hi trobava residència: «Fa dos dies que vaig trobar casa. Abans no tenia casa. Els meus fills segueixen aquí perquè no tenia casa», va confessar.

Notícies relacionades

Al final de la seva vista, el mateix Sergio Ramos va aparèixer al plató juntament amb els seus fills per sorprendre la seva dona i els espectadors. «S’ho mereix. Ella va ser a París a la presentació i avui era un dia especial per a ella i no hi pot haver res millor que estar tots junts, com sempre», va expressar el futbolista.

Ramos també va tenir unes paraules d’afecte cap al propi Motos: «T’estimo molt i et trobarem a faltar», li ha dit Motos. «Ets com de la família. Gràcies per cuidar de la meva dona. Allà tens una habitació i que no es perdi la tradició dels xurros amb xocolata», va dir en al·lusió als berenars que compartien amb freqüència.

Temes:

Sergio Ramos