Presentación davant els mitjans

El ‘Gran Hotel de las Reinas’ obre les portes a Barcelona amb Supremme de Luxe, Paca la Piraña i les concursants de ‘Drag Race’

Els responsables de l’espectacle van voler presentar-lo davant els mitjans el dia de l’estrena a la ciutat comtal

El ‘Gran Hotel de las Reinas’ obre les portes a Barcelona amb Supremme de Luxe, Paca la Piraña i les concursants de ‘Drag Race’
2
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Un dels espectacles més mediàtics del moment ja es pot veure al Teatre Coliseum de Barcelona. ‘Gran Hotel de las Reinas’ va arribar divendres passat a la ciutat catalana amb Supremme de Luxe, Paca la Piraña i les concursants de ‘Drag Race España’ després d’arrasar al Festival Starlite de Marbella i a Torremolinos. 

Els responsables del projecte van voler presentar-lo el dia de l’estrena davant els mitjans. Ferran Poca, director i CEO de Locamente, David Marcos, director creatiu del xou, i Álvaro Pitto, productor executiu d’Atresmedia, van destacar la complexitat de l’espectacle i la bona acollida que està tenint i que els ha permès prorrogar una setmana més a Barcelona després d’aconseguir sis ‘sold outs’ en set de les seves sessions inicialment previstes. 

Tampoc va voler perdre’s la roda de premsa Paca la Piraña, que es converteix en la recepcionista d’aquest curiós hotel i que ha comparat el projecte amb la seva participació a ‘Veneno’: «Em va passar com amb la sèrie. Van venir a buscar-me a Almeria i al principi vaig dir que no, que on anava jo tan vella a ballar i a cantar perquè jo fa temps que em vaig retirar. Al final m’ho vaig pensar i vaig acceptar». La vedet ha ressaltat el gran carinyo que estan rebent a les ciutats visitades: «Agrada molt i ens aplaudeixen molt. Reconeixen el treball». 

El ‘Gran Hotel de las Reinas’ seguirà obert aquesta setmana i la pròxima en les cinc sessions restants a Barcelona abans de dir va adeu a la ciutat i mudar-se el 19 de setembre.

Així és el ‘Gran Hotel de las reinas’ 

Supremme de Lluxe dirigeix aquest peculiar hotel en el qual rep unes hostesses molt especials. Els espectadors es colaran a les habitacions de The Macarena, Drag Vulcano, Hugáceo Crujiente, Dovima Nurmi, Arantxa Castilla-La Mancha, Pupi Poisson, Inti, Sagittaria, Killer Queen i Carmen Farala. Totes pujaran a l’escenari per mostrar el seu propi número creat a partir de l’estil i identitat característic de cada una d’elles. 

Notícies relacionades

El musical es complementa amb les divertides intervencions de la seva presentadora i Paca la Piraña, convidada especial del xou que també s’atreveix a crear el seu petit número amb homenatge inclòs. També compten amb la imprescindible presència dels seus vuit grums, un grup de ballarins que acompanyen les ‘drag queens’.

Un altre protagonista més és el públic, que pot participar i acabar sobre l’escenari com en l’estrena a Barcelona, quan es va poder viure una petició de matrimoni en directe. El ball, el cabaret, els coneguts ‘lip syncs’, la defensa del col·lectiu LGBTIQ+ i el record de Cristina Ortiz, La Veneno, completen aquest festival que després de Barcelona seguirà la seva gira per tot Espanya. València, Madrid, Bilbao, Vigo i Sevilla seran les pròximes ciutats que acolliran les autèntiques ‘reines’ del moment.