Estrena de la part 5

L’emotiu missatge de Miguel Herrán a Úrsula Corberó pel final de ‘La casa de papel’

Netflix va llançar divendres l’última temporada de l’exitosa sèrie

L’emotiu missatge de Miguel Herrán a Úrsula Corberó pel final de ‘La casa de papel’
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘La casa de papel’ finalitzarà per sempre al desembre. Després de l’estrena aquest mateix divendres 3 de setembre de la primera part de la cinquena i última temporada, tan sols queda l’emissió dels episodis definitius. Coincidint amb el llançament d’aquesta tanda de capítols, que suposa el tancament d’una de les sèries espanyoles més exitoses, Miguel Herrán ha volgut dedicar unes paraules a Úrsula Corbero.

Notícies relacionades

Els encarregats de donar vida a Río i Tòquio, parella sentimental en la ficció, sempre han demostrat tenir una gran relació dins i fora de la sèrie, que ha acabat construint una gran amistat. Per aquesta raó, el jove actor ha volgut compartir a les seves xarxes socials una imatge al costat de la seva companya en una escena junts.

L’actor d’‘Élite’ ha afegit unes paraules en honor a la intèrpret de Ruth a ‘Física o química’: «Admiració, carinyo i respecte. Se t’estima», ha expressat. Corberó ha compartit la instantània al costat de la seva resposta: «T’adoro», li ha declarat en el seu perfil d’Instagram.