YOTELE al FesTVal

‘BSO’ torna a Movistar+ amb Emilio Aragón: «És un regal perquè no tenia pensat tornar davant les càmeres»

Lolita, Alaska, Antonio Banderas i Dani Rovira protagonitzaran les noves entregues del format, que veuran la llum el 15 de setembre

‘BSO’ torna a Movistar+ amb Emilio Aragón: «És un regal perquè no tenia pensat tornar davant les càmeres»

FESTVAL / FLICKR

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

La quarta jornada de la XIII edició del Festival de Televisió de Vitòria-Gazteiz ha acollit la presentació davant els mitjans acreditats de les noves entregues de ‘B.S.O’, el programa presentat per Emilio Aragón, que veuran la llum el 15 de setembre a Movistar+: «Nosaltres som qui donem la cara però darrere hi ha un equip amb nom i cognoms».

«’B.S.O.’ és un regal perquè jo mai tenia pensat tornar davant les càmeres. Mai me n’he anat de la tele. Si ets davant les càmeres, no tens temps per escriure...», va afirmar Aragón en l’acte celebrat a la catedral de Santa María de la capital alabesa, a què va acudir YOTELE, recordant el dia que va decidir acceptar-ho: «Fernando Jerez em va trucar. L’hi vaig dir a la meva família dinant i em van renyar preguntant-me per què no. Després d’això, vaig reflexionar i vaig trucar dos dies després. Vam arribar a un acord en uns minuts».

Al llarg de la presentació, la plataforma de pagament ha revelat que Alaska, Dani Rovira, Lolita i Antonio Banderas seran els protagonistes de les noves entregues. Concretament, el format tornarà amb l’entrega centrada en la vida de l’actor i protagonista de pel·lícules com ‘Dolor y gloria’ i ‘El Zorro’: «Tot va ser fàcil. Ell i jo vam dinar abans de la pandèmia ja que volíem fer alguna cosa junts. 

«Alaska i jo vam fer uns audiollibres i també teníem pendent veure’ns, a Lolita l’estimo amb l’ànima, és una actriu i una cantant descomunal i volia parlar amb ella de música. A Dani Rovira te’l vols emportar a casa, i a més és un boig de la música», ha dit sobre els nous protagonistes

Cada un tindrà un programa fet a la seva mida: comptarà amb actuacions úniques d’artistes convidats de tots els àmbits, generacions i estils; coreografies; espectaculars muntatges audiovisuals i com ja és habitual, al final de cada entrega no faltarà la «visita» de Bebo San Juan, que regalarà una cançó a cada convidat perquè formi part de la seva futura banda sonora

Notícies relacionades

La música és un dels pilars fonamentals de ‘B.S.O.’ i en les noves entregues visitaran el programa grans artistes del panorama nacional i internacional. Sharon CorrDani MartínCoque MallaVanesa MartínAmaralAriel RothLeonor WatlingFuel FandangoManolo GarcíaAlba MolinaRozalénAlice Wonder o Annie B Sweet, són només algunes de les actuacions musicals que veurem a partir del 15 de setembre. 

«Moltes gràcies per aquesta joia. És un projecte espectacular, molt d’Emilio, amb la pell d’Emilio. Aquests quatre programes de ‘B.S.O.’ són rodons», va afirmar Juan Andrés García Ropero‘Bropi’, el nou director d’entreteniment de Movistar+.