Tensa trobada

Encreuament d’acusacions entre Malena Gracia i Arévalo: «Ets un masclista»

Els convidats es van veure embolicats en un encreuament de retrets i acusacions constants

Encreuament d’acusacions entre Malena Gracia i Arévalo: «Ets un masclista»

MEDIASET ESPAÑA

1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

Arévalo va protagonitzar una tensa visita a ‘Viernes Deluxe’. Als desafortunats comentaris clarament homòfobs que va deixar anar en la seva entrevista al programa de Telecinco, se li va afegir una tensa discussió amb la seva exnòvia, Malena Gracia, que no va dubtar a titllar-lo de tenir actituds masclistes.

Tots dos van acudir al programa per sincerar-se sobre la seva aventura amorosa. Des de l’arrencada de la nit, Malena va voler carregar contra el còmic: «Ets un masclista perquè has demanat al programa que jo cobrés menys que tu. Pel fet de ser dona he hagut de renunciar a part del meu caixet perquè te l’emportessis tu», va expressar.

La seva exparella es va defensar de l’acusació: «Quan érem parella a mi no m’importava compartir amb tu el meu caixet a la meitat, però ara no som parella, no pretendràs tenir el mateix caixet que jo. Jo porto tota la vida treballant», es va excusar.

Notícies relacionades

Gracia va voler retreure-li diverses actituds controladores que havia tingut l’humorista amb ella: «Vas trucar al meu representant per dir-li que pensaves deixar-me perquè necessitaves fer televisió». «Jo volia tallar amb tu perquè hi ha coses que no són normals, et posaves gelós fins i tot quan sortia amb els meus amics gais, em tenies atabalada amb tantes trucades», va sentenciar.

Abans de concloure la discussió, el conegut company de professió de Bertín Osborne es va defensar dels seus comportaments: «Jo només volia veure-la més però ella sempre tenia molta feina per estar amb mi. No obstant, sí que se n’anava amb els seus amics de festa fins a les cinc del matí, a veure per què ha de sortir fins a les cinc del matí», va recalcar.

Temes:

Telecinco