A la recerca d’ocupació

Juan ‘El Golosina’ acudeix a ‘Socialité’ desesperat: «La feina està malament. Cada dia vaig interessant menys»

L’íntim de Lola Flores acudeix a l’espai de La Fábrica de la Tele i es lamenta de la seva situació econòmica actual.

Juan ‘El Golosina’ acudeix a ‘Socialité’ desesperat: «La feina està malament. Cada dia vaig interessant menys»
3
Es llegeix en minuts
Adrián Valiente

La vida dona actualment un dur revés a Juan Díaz, més conegut com a Juan ‘El Golosina’, a causa de la seva delicada situació econòmica després del pas de la pandèmia. L’aparició de la Covid-19 a les nostres vides, a més del delicat estat de salut de la seva dona, a qui van ingressar el passat mes de novembre a causa d’una fractura de maluc, han fet efecte en el que fos un dels confidents de vida de Lola Flores. El bailaor de flamenc, conegut per ser un dels millors amics de La Faraona, no té un duro i així ho ha fet saber a ‘Socialité’.

Mediaset ha rebut i acudit a la crida de socors de l’artista, que si bé freqüentava els pubs i locals amb les seves actuacions quan la seva admirada artista encara vivia, rendint-li homenatge, no faltant-li una pesseta per tirar endavant, afirma ara que la seva situació és bastant delicada: «Cada dia surt menys feina, la feina està malament».

Dedicat en cos i ànima al món de l’espectacle, havent-se fet amb els rostres més mediàtics del país i de la indústria, Juan ‘El Golosinaa’ afirma que viu un moment agredolç: «Cada dia vaig interessant menys perquè passa el temps i cal admetre-ho».

Nuria Marín revelava al començament de l’emissió d’avui que un personatge famós havia sol·licitat auxili a la cadena. Poc després, ell mateix, en unes declaracions cedides al programa, implorava feina desolat, apuntant que avui dia ningú compta amb ell. A l’andalús no li ha plogut una oferta de feina des de fa mesos i assegura que també necessita tirar endavant: «A veure si surt alguna cosa i es pot i, si no, ho farem. Seguirem com tantes famílies, tirant dels dies i passant-ho el millor que es pot».

«Admeto que són 76 anys i que hi ha una legió de gent nova, de notícies noves i de coses noves i ho has d’admetre i ja està», es lamentava. Segons ‘Socialité’, Juan ‘El Golosina’ es troba al caire de l’abisme financer, amb el just per viure. «Jo tinc per a les llenties, que és l’important, i tinc les quatre parets, que són meves, ja així anem com tantes famílies que van tirant com podem», afegia.

Delicat estat de salut

La seva figura en l’entorn d’aquells que encara adoren la que continua sent una de les grans folklòriques del país, morta fa ja 27 anys, continua sent de gran rellevància, tot i que ha perdut força a causa del feble estat de salut del mateix Juan. A més, aquell que es va absentar de l’emissió especial d’‘Hormigas Blancas’ el 2020, dedicat a la figura de la coplera, tampoc pot fer front a qualsevol tipus de compromís professional, també a causa de la fràgil disposició física de la seva parella sentimental.

Recentment, el millor amic de la cantaora també havia col·laborat en el videoclip del ’Mi tío Juan’, l’últim senzill de la cantant María Pelaé, confirmada fa unes setmanes com una de les noves participants de la pròxima edició de ‘Tu cara me suena’.

Notícies relacionades

Durant la pandèmia, l’exconcursant de ‘Supervivientes’ responia el següent després de ser preguntat per la seva fallida aparició al documental de La Fàbrica de la Tele dedicat a Flores: «Jo no estic bé del cor. No em van trucar perquè ells ja saben que jo no vull premsa, ni vull televisió, ni vull res. Jo tinc una edat i jo m’he de quedar tranquil aquí a casa meva i molt millor». Ho feia, d’altra banda, indicant la seva poca afecció per l’actualitat televisiva, criticant el mitjà pel «gir molt gran» que ha fet. «Jo em quedo a casa meva, tranquil», concloïa.

Poc temps després, el transformista concedia una entrevista a ‘Diez Minutos’ repassant el seu recorregut davant dels focus i els micròfons, també com relacions públiques, en la que va arribar a qüestionar que Pablo Alborán revelés la seva homesexualitat: «Està per damunt de tot això. No sé per què ho va fer».

Temes:

Telecinco