Primícia YOTELE

Tota la veritat sobre ‘Todo es verdad’: Mediaset no ha cancel·lat el programa i tornarà ben aviat

La franquícia nocturna de ‘Todo es mentira’ no ha sigut cancel·lada malgrat no haver-se emès aquesta setmana

Tota la veritat sobre ‘Todo es verdad’: Mediaset no ha cancel·lat el programa i tornarà ben aviat

CUATRO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es verdad’ s’ha convertit en una de les apostes més eficaces de Mediaset aquest estiu. La franquícia nocturna de ‘Todo es mentira’, la posada en marxa del qual va avançar YOTELE, tornarà ben aviat a la graella de Cuatro. Concretament el pròxim dimarts.

Malgrat no haver-se emès aquesta setmana, l’espai presentat per Risto Mejide i Marta Flich no ha sigut cancel·lat, segons la informació a què ha tingut accés aquest portal. De fet, el publicista es va acomiadar la setmana passada comptant que a partir d’aquell moment començaven les seves vacances, sense indicar en cap moment un final definitiu.

Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva YOTELE, el grup de comunicació va contractar a La fàbrica de la tele un total de sis entregues, que finalment es van ampliar amb una més, fent un total de set. L’equip del programa es reincorpora demà dijous a la redacció després d’haver aconseguit la renovació per part de Mediaset.

Notícies relacionades

Malgrat que la intenció inicia era acabar la seva primera temporada fins almenys el mes de setembre, finalment el programa tornarà el dimarts 24 en el seu horari habitual i amb un tema que, com ha vingut sent habitual, estarà molt enganxat a l’actualitat.  

Els resultats d’audiència, tot i que han anat descendint amb el pas de les setmanes, han sigut positius, amb una mitjana per sobre del 8% de share, gairebé 3 punts per sobre de la mitjana de Cuatro.