Exclusiva YOTELE

Mónica López ja té nova destinació a TVE després de la seva sortida de ‘La hora de La 1’

La comunicadora tornarà al setembre a l’àrea d’informatius de la corporació però no a la informació meteorològica

Mónica López ja té nova destinació a TVE després de la seva sortida de ‘La hora de La 1’

RTVE

1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Mónica López començarà al setembre una nova etapa a TVE. Després de finalitzar el seu cicle al capdavant de ‘La hora de La 1’, que ha durat una temporada, la comunicadora tornarà a l’àrea d’informatius, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

Aquest portal ha pogut saber en exclusiva que des del primer moment es va descartar la seva tornada a la informació meteorològica, tasca de la que es va encarregar durant més de 16 anys, primer a TV3 i després a TVE.

En la seva nova destinació, Mónica López s’integrarà a una de les edicions del Telediario, on tindrà una tasca que encara s’està perfilant. Segons la informació a què ha tingut accés aquest portal, sí que es té clar que no s’encarregarà ni de presentar ni de dirigir cap dels espais de notícies.

En els pròxims dies, la nova direcció de continguts informatius de la corporació, encapçalada per Esteve Crespo, al costat del director d’informatius de TVE, Pau Fons, s’asseuran al costat de Mónica López per definir les línies mestres de la que serà la seva nova ocupació laboral de cara als pròxims mesos, en la qual previsiblement no estarà sola.

Durant la passada temporada, Mónica López es va encarregar de presentar i codirigir ‘La hora de La 1’, l’aposta més arriscada de TVE per a la franja matinal de La 1 de l’última dècada, que incorporava la informació política, fins aquell moment inclosa dins de ‘Los desayunos de TVE’, a la informació d’actualitat i entreteniment que ja tenia ‘La mañana’ de l’etapa presentada per María Casado.

Notícies relacionades

Les dades d’audiència van començar sent prometedores en els dos primers trimestres, però van començar a desinflar-se amb l’arribada de la primavera i dos errors en dos rètols relacionats amb la casa reial espanyola, que es van tornar virals i van danyar l’espai.

.

Temes:

TVE