Especial debilitat

El Maestro Joao revela la seva admiració secreta per un presentador de La Sexta: «L’adoro»

El vident va declarar la seva admiració per Dani Mateo en el nou bolo de Tom Brusse com a DJ

El Maestro Joao revela la seva admiració secreta per un presentador de La Sexta: «L’adoro»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

El Maestro Joao sent una especial predilecció per un dels presentadors de La Sexta. El vident va acompanyar aquest cap de setmana passat Tom Brusse en el seu nou bolo com a DJ, esdeveniment en el qual va revelar la seva admiració secreta per Dani Mateo en unes declaracions a la premsa que el va cobrir: «Jo l’adoro, he de dir que parlem bastant per Instagram, l’admiro, l’hi vaig dir a ell».

«Jorge Javier i ell per a mi són referents, m’encanta ell com és, com treballa i m’encanta ell com a home, guapíssim, per Déu. Dani per Déu, una crida, aquí em tens, podem anar a una illa o on sigui», va afirmar l’exconcursant de la setena edició de ‘GH VIP’ i defensor de Brusse durant la seva participació a ‘Supervivientes 2021’.

Notícies relacionades

A més de mostrar el seu recolzament total als projectes professionals de Tom Brusse, el Maestro Joao també es va pronunciar sobre altres temes relacionats amb l’univers Mediaset, pronunciant-se, per exemple, sobre la possible reobertura del judici de Rocío Carrasco contra Antonio David Flores: «Recolzo molt Rocío i totes, ella en particular. Em sembla molt bé, si hi ha proves, s’hauria de reobrir. Millor per a ella, però sobretot vull justícia».

«Ella obriria un canal per a d’altres que han anat darrere. De vegades per a això el ser persona coneguda ajuda moltíssim, és el que dona veu a totes les altres, tant de bo que pugui i tant de bo que es faci, que hi hagi justícia», va assegurar el vident en aquesta declaracions davant la premsa.