Després de ‘La última cena’

Paz Padilla demana perdó públicament a Cristina Cifuentes: «Et vaig jutjar per l’aparença»

La presentadora va afirmar que està segura que l’expresidenta de la Comunitat de Madrid té «grans cicatrius»

Paz Padilla demana perdó públicament a Cristina Cifuentes: «Et vaig jutjar per l’aparença»

TELECINCO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Paz Padilla ha protagonitzat un nou moment molt emotiu a ‘Sálvame’. Després de la quarta entrega de ‘La última cena’, la presentadora ha demanat aquest divendres disculpes públicament aCristina Cifuentes per prejutjar-la abans de conèixer-la: «He fet amb ella el que molta gent fa amb mi. Et jutgen per on treballes, pel que et dediques i de cop et posen una etiqueta».

«Paz Padilla és del ‘Sálvame’, de la televisió escombraria, del cor... I després coneixes la persona i dius, ‘¡Ai, doncs no m’esperava que fossis així’. I jo amb ella he comès el mateix error. A Cristina li vaig posar una etiqueta per tot el que ha sigut, per tot el que va passar quan estava en la política. Ara la conec en persona i m’ha conquerit. Et demano perdó per jutjar per les aparences», va assegurar la còmica, una mica emocionada mentre mirava a càmera.

Posteriorment, Padilla també es va pronunciar sobre el patiment que Cifuentes ha hagut de viure els últims anys: «Deu unes ferides de la política... Estic segura que té grans cicatrius, de sentir-se defraudada, poc avalada, sentir-se sola...».

Cristina Cifuentes parla sobre la seva vida personal a ‘La última cena’: «Tinc cert deute amb els meus fills»

Cristina Cifuentes parla sobre la seva vida personal a ‘La última cena’: «Tinc cert deute amb els meus fills»L’expresidenta de la Comunitat de Madrid es va convertir dijous passat en concursant de ‘La última cena’, on va haver de cuinar en companyia de Lucía Dominguín. Durant la vetllada, va recordar la seva vida anterior, revelant que a casa seva cuina el seu marit: «Ho fa formidablement bé, em porta el cafè al llit cada matí des de fa 33 anys».

Notícies relacionades

D’altra banda, es va mostrar reticent sobre la seva etapa al Partit Popular: «No vull parlar de política. He estat en política més de 30 anys, els últims 10 d’una manera intensa.» «Em considero molt afortunada. He sigut delegada del Govern, presidenta de la Comunitat de Madrid... Em quedo amb el bo i la gent bona», va assegurar l’expolítica, que va definir els tres últims anys com «molt complicats». 

A més de revelar que li va ser molt difícil conciliar la feina amb la vida familiar en la seva última etapa política, Cifuentes va reconèixer que té «cert deute» amb els seus fills, que més endavant la van sorprendre amb una videotrucada en directe. «No els he dedicat el temps que potser els hauria d’haver donaat. Ara ho estic intentant recuperar», va admetre Cifuentes, que no canviaria res de la seva trajectòria: «Crec que hauria pres les mateixes decisions i cometria els mateixos errors que he comès».