A ‘Todo es mentira’

Marta Flich s’enfronta amb Javier Nart després de comparar l’assetjament sexual masclista amb un atracament: «¡Ja n’hi ha prou!»

El xoc dialèctic va acabar amb l’eurodiputat marxant del plató durant una pausa publicitària

Marta Flich s’enfronta amb Javier Nart després de comparar l’assetjament sexual masclista amb un atracament: «¡Ja n’hi ha prou!»

CUATRO

2
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘Todo es mentira’ ha tornat a viure un moment carregat de tensió. Marta Flich es va enfrontar aquest dimecres amb Javier Nart després que comparés les agressions masclistes amb un intent d’atracament de va viure a Brussel·les mentre parlaven del cas de Gloria Santiago, vicepresidenta del Parlament balear, que va denunciar l’assetjament que va patir quan estava fent el Camí de Santiago: «A tu no t’atraquen per ser un home, a nosaltres si ens assetgen per ser dones».

«Doncs llavors un guàrdia civil cada 500 metres», va contestar l’eurodiputat. «No. Hem de canviar l’educació per educar les persones en feminisme perquè se’ns respecti i hi hagi una igualtat absoluta. ¡Ja n’hi ha prou! ¡És que es crea un fals debat i una equidistància que no és correcta!», va dir amb contundència la presentadora.

El tertulià va continuar amb l’enfrontament assegurant que semblava que hi havia una seguretat «per a les dones i una altra per als éssers humans», una cosa que va indignar encara més Marta Flich, que va rebre el suport i l’agraïment de Carolina Bescansa, l’altra col·laboradora present al plató: «No, Javier. T’equivoques. Les estadístiques i les denúncies ho diuen ben clar, ¡Punt final! ¡No t’ho permetré perquè és una mentida!».

Notícies relacionades

Després de preguntar si només es podia parlar al gust de la conductora de l’espai, enmig d’una pausa publicitària, Nart va decidir aixecar-se i marxar del plató de ‘Todo es mentira’. «Javier Nart ha decidit anar-se’n. Respectem la seva decisió, però en aquest programa no permetrem una equidistància entre que et robin la cartera i t’assassinin per ser una dona. No es pot negar la violència masclista», va assegurar Marta Flich.

No és la primera vegada que tots dos protagonitzen un enfrontament dialèctic a ‘Todo es mentira’. El juny passat, Marta Flich va plantar cara a Javier Nart per qüestionar el terme «violència de gènere» en el programa de Cuatro: «Estem parlant d’una situació que no és ni tan sols educacional. Això no és una qüestió ideològica de llançar-se els uns als altres, durant el meu mandat van morir tantes i en el teu quantes»