Puja la temperatura

Rosa López i la seva sorprenent confessió sexual a ‘Family Feud’

La cantant va mirar de sortir de la situació com va poder

Rosa López i la seva sorprenent confessió sexual a ‘Family Feud’

Family Feud

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

En l’últim programa de ‘Family Feud: la batalla de los famosos’, emès aquest divendres 6 d’agost a Antena 3, un dels equips estava integrat per concursants de la primera edició d’‘Operación triunfo’, entre els quals es trobava Rosa López.

En la prova de ‘La ronda doble’, els cantants havien de contestar a una pregunta molt concreta ‘¿Quines coses feia el teu ex que no fa la teva actual parella?’. La resposta es donava per vàlida si aquesta es trobava entre les més comunes, i després de les fallades de Natalia i Soraya Arnelas va arribar el torn a López.

La també representant d’Espanya al Festival d’Eurovisió va respondre el sexe, tot i que posteriorment va voler matisar les seves paraules: «Quan és el primer amor, tot és més passional i hi ha més sexe». Llavors Nuria Roca, presentadora del format, va voler ficar el dit a la nafra: ’¿Tu dius que el teu ex?’ a la qual cosa la cantant va respondre ràpidament: «¡No, no ho dic! Estic molt contenta».

Notícies relacionades

No obstant, aquest moment va comptar amb la intervenció de Bustamante, que va mirar d’ajudar la seva companya d’edició: «A mi no em miris. Això ha sortit de tu. El seu ex era guia turístic de Conca. Llavors jo crec que va una mica per allà la cosa». A això, l’andalusa va afegir: «Clar, si és que els primers amors... Hi ha més passió, després ja tot és una mica més calmat».

Després d’aquest divertit moment, la presentadora va preguntar a Rosa si volia marcar ‘fer l’amor’ com a resposta. Va ser llavors quan la cantant va aprofitar per tancar el tema: «Sí, sí, el sexe. Però en el meu cas no, ¿eh?». Finalment, l’opció va resultar ser vàlida.

Temes:

Rosa López