Indirecta

Isabel Pantoja i el missatge que va llançar en el seu concert: «Ara surto amb els que tinc, amb els de veritat»

La cantant no va dubtar a enviar un missatge a totes les persones que l’han traït

1
Es llegeix en minuts
Alejandro Bermúdez

La nit del 7 d’agost serà una de les més importants per a Isabel Pantoja, ja que ha suposat la seva tornada als escenaris després d’estar més d’un any i mig sense fer-ho per culpa de la pandèmia. L’acte ha tingut lloc a Jerez de la Frontera, dins de la programació del Tío Pepe Festival.

Sens dubte, va ser una gran nit per a la cantant, que, victorejada pels seus fans, va tornar a demostrar el gran torrent de veu que té. No obstant, també va aprofitar el moment per enviar un missatge a tots aquells que en algun moment l’han buscat per interès i ja no són al seu costat: «Hi havia tants «amics» que no cabien a la foto. Ara surto amb els que tinc, amb els que han quedat, amb els de veritat».

Notícies relacionades

Aquesta indirecta, que alguns espectadors del concert han compartit a les seves xarxes socials, fa al·lusió a certes persones que en algun moment han sigut amics de la cantant però que ja no tenen relació amb ella d’algun temps ençà. Entre aquestes persones es troben, per exemple, Luis Rollán o Chelo García Cortés.

No obstant, aquest també podria ser un missatge per als seus fills, amb els quals fa un temps que no es parla. De fet, ni Kiko Rivera ni Isa Pantoja van acudir al concert de la seva mare, tan sols la seva neboda Anabel va fer acte de presència.