Fabiola Martínez revela el motiu de la seva ruptura amb Bertín Osborne: «Vaig perdre la meva identitat, només era la ‘dona de’»

Fabiola Martínez ha explicat com es troba després de la seva separació i com ho van dir als seus fills

Fabiola Martínez revela el motiu de la seva ruptura amb Bertín Osborne: «Vaig perdre la meva identitat, només era la ‘dona de’»
1
Es llegeix en minuts
Carlos Lourenço

Fabiola Martínez va ser ahir a la nit la protagonista a ‘Viernes Deluxe’, liderant en audiència. Fa escassos set mesos de l’anunci de la ruptura entre Bertín Osborne i la veneçolana. Fabiola va decidir fer un pas endavant i explicar el veritable perquè de la seva separació per acabar així amb els rumors escampats durant aquest temps.

Fa tan sols dos mesos, la parella va fer un posat en una revista mostrant l’excel·lent relació que conserven després de separar-se, però ella va reconèixer ahir que en alguns moments se sent trista i troba a faltar el cantant en la seva vida. Tot i així, la decisió de deixar-lo és ferma: «No em vaig adonar que no estava igual en un moment concret, és un procés, saps que ja no sents el mateix però t’autoconvences en lloc de prendre decisions, pels nens, per la família... Quan em mirava al mirall em veia trista, no era jo, m’estava traint a mi mateixa, vaig deixar de pensar en els meus plans, en el meu creixement, a formar-me, a fer projectes que no fossin comuns», va dir.

«Jo vaig perdre una mica la meva identitat, només era la ‘dona de’, tots els projectes que iniciava tenien a veure amb ell. Vaig intentar ser el que jo creia que ell volia i em vaig equivocar», va explicar afegint que ella necessitava sentir-se més dona, a més de mare.

Notícies relacionades

Fabiola va explicar com també va ser el moment d’explicar als seus fills que se separarien: «Carlitos ho va entendre tot perfectament, de vegades se sent trist i amb nostàlgia però li explico que és normal. Els expliquem que la mama i el papa se seguien estimant però d’una altra manera. Amb Quique va ser una mica més difícil, ell va començar a notar que el seu pare no era a casa i es posava capbaix», va manifestar emocionada.

«He començat a fer moltíssimes coses, he reprès els meus estudis. No vull que Bertín em mantingui i estar amb una paga còmodament. Vull valer-me per mi mateixa», va assegurar després d’exposar que ha llogat un pis al centre de Madrid i que ara desitja ser independent.

Temes:

Telecinco