Dona la cara pel futbolista

Alba Carrillo defensa Iker Casillas per la seva guerra amb ‘Socialité’: «Alguns reporters són molt nocius»

La col·laboradora de ‘Ya es mediodía’ va assegurar haver patit amb la persecució de la premsa

Alba Carrillo defensa Iker Casillas per la seva guerra amb ‘Socialité’: «Alguns reporters són molt nocius»

Telecinco

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Aquest cap de setmana un equip de ‘Socialité’ es desplaçava fins al poble d’Iker Casillas, topant amb el porter, que va reaccionar de mala manera. L’assumpte no es va quedar allà i la reportera Silvia Álamo va ser assetjada pels veïns de Navalacruz, fins al punt que van intentar agredir-la llançant una safata d’un bar en senyal de recolzament al seu paisà.

El debat arribava aquest dilluns al plató de ‘Ya es mediodía’, on Alba Carrillo sorprenia amb una postura contrària a la de la majoria dels seus companys. La model i col·laboradora llançava una llança a favor d’Iker Casillas i criticava la premsa del cor per les seves persecucions.

Notícies relacionades

«Els reporters no són ‘sants reporters’, a mi m’han fet molt mal i són molt nocius», expressava l’exconcursant de ‘GH VIP’, que tot seguit matisava i llançava un clar dard als directors: «Els reporters no són els culpables, són els caps que els manen».

Tot i que ha volgut puntualitzar que «no està bé tirar safates, per descomptat», Carillo s’ha mostrat en contra de l’actitud d’alguns treballadors de la premsa, sobretot quan el que busca el personatge és un retir i sentir-se relaxat: «De vegades la gent es refugiarà amb la seva gent, en el seu entorn i no han d’aguantar que vagi la premsa a molestar-lo», va sentenciar la col·laboradora.

Temes:

Iker Casillas