Exclusiva YOTELE

Niña Pastori i Antonio Orozco, primers ‘coaches’ de la tercera edició de ‘La Voz Senior’ a Antena 3

La cantautora de flamenc torna al format després d’haver sigut assessora de Rosario a ‘La Voz Kids’

Niña Pastori i Antonio Orozco, primers ‘coaches’ de la tercera edició de ‘La Voz Senior’ a Antena 3
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

‘La Voz Senior’ ja prepara la seva tercera edició a Antena 3. La cadena ja té llest el seu popular ‘talent show’ musical amb cantants de la tercera edat amb el fitxatge de Niña Pastori com a ‘coach’ com una de les grans novetats, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

La cantautora de flamenc, que acumula més de dos milions de còpies venudes en els seus 25 anys de trajectòria professional al món de la música, torna al format després d’haver sigut assessora de Rosario a ‘La Voz Kids’, en l’etapa que es va emetre a Telecinco el 2014. 

Després d’aquesta primera experiència, Niña Pastori es va integrar a ‘Levántate’ (2015), el concurs de talent musical infantil que va presentar Jesús Vázquez en el qual va compartir taula del jurat amb Ruth Lorenzo i Pedro García Aguado.  

Notícies relacionades

El 2016, l’artista es va convertir en concursant de la primera edició de ‘MasterChef celebrity’, on es va convertir en la primera expulsada. A més, ha participat en nombrosos espais televisius com a convidada. 

D’altra banda, aquest portal també ha pogut saber en exclusiva que Antonio Orozco tornarà a asseure’s en una de les cadires giratòries, com ja va fer en les dues primeres edicions d’aquesta versió del concurs protagonitzada per cantants veterans.