Ahir a ‘Ahora, Olga’

Sobera defensa l’especial d’Olga Moreno i obre la porta a Antonio David: «Tindrà la seva oportunitat a Mediaset»

La guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ es va asseure sense aportar proves al programa que li va dedicar Telecinco

Sobera defensa l’especial d’Olga Moreno i obre la porta a Antonio David: «Tindrà la seva oportunitat a Mediaset»
2
Es llegeix en minuts

Ahir a la nit Telecinco va emetre ‘Ahora, Olga’, l’especial que li va dedicar a Olga Moreno perquè la guanyadora de ‘Supervivientes 2021’ pogués respondre a Rocío Carrasco. La dona d’Antonio David Flores s’havia mantingut a Hondures durant la major part de l’emissió del documental ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, per això la cadena va voler aprofitar que ja tenia l’altra protagonista a plató per conèixer la seva versió dels fets malgrat la polèmica.

De fet, Carlos Sobera va defensar l’especial després de les nombroses crítiques que havia rebut per donar veu a Moreno en un tema tan delicat. «En una societat civilitzada tothom ha de tenir dret a la paraula. Durant anys, Antonio David ha parlat dels seus fills, després va ser Rocío Carrasco, que ho ha pogut fer després d’anys de silenci. Ara Olga ha de tenir aquesta oportunitat, escoltar què s’ha dit d’ella i explicar el que ella cregui oportú», va dir el presentador.

Sobera va intentar justificar el programa malgrat que «el seu marit té demandada a Mediaset. Tot i així, insistim: tothom té dret a parlar i aquí només parlarem dels temes referents a Olga Moreno. I aclarir que, lluny de buscar una revenja, que no la volem per a res, el que esperem de debò és que algun dia, l’acostament entre mare i fills, tant de bo sigui un fet», expressava el presentador, que minuts més tard obria les portes de la cadena a Antonio David perquè tornés.

«Antonio David tindrà la seva oportunitat dins de Mediaset»

Notícies relacionades

Tot això passava mentre Isabel Rábago, una de les col·laboradores presents al plató, preguntava a Olga la seva opinió sobre les nombroses portades que havia protagonitzat el seu marit parlant de Rocío Carrasco. El presentador tallava la periodista i li demanava que preguntés únicament pels temes relacionats directament amb Olga: «Suposo que Antonio David tindrà la seva oportunitat al seu moment dins de Mediaset per respondre sobre això», va apuntar Sobera.

La seva revelació no podia haver sigut més inesperada, ja que Antonio David Flores va ser acomiadat fulminantment dels programes de Mediaset després de l’emissió del primer episodi del documental de Carrasco. En ell, la filla de Rocío Jurado va aportar proves i documents per validar el seu testimoni. Unes proves que van brillar per la seva absència a l’entrega d’ahir a la nit, en la qual Olga va caure en diverses contradiccions i va titubejar davant les preguntes dels que hi eren presents.