Segona entrega

Carmen Borrego serà la pròxima concursant de ‘La última cena’ a Telecinco

La filla de María Teresa Campos es posarà el davantal aquest mateix dijous

Carmen Borrego serà la pròxima concursant de ‘La última cena’ a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

‘La última cena’ ha trobat una de les participants de la seva pròxima entrega a Telecinco. Després de l’estrena de dijous passat amb Isa Pantoja i Asraf Beno, la cadena ha revelat aquest dilluns que Carmen Borrego també s’atrevirà a posar en pràctica les seves habilitats a la cuina davant les càmeres de televisió. 

La filla de María Teresa Campos tornarà, d’aquesta manera, al plató de ‘Sálvame’ després dels seus múltiples desacords amb el programa i amb La fàbrica de la tele, productora amb la qual aquest dijous tornarà a treballar. De moment, es desconeix qui serà la parella de Borrego als fogons. 

Lydia Lozano ha anat aquesta tarda a la trobada de la concursant, que estava comprant un regal per al seu marit pel seu aniversari de casament, i li ha informat que s’haurà de posar el davantal aquesta mateixa setmana. «Soc bona cuinera, però depèn de qui em toqui», ha reconegut. 

Notícies relacionades

D’altra banda, ha confessat que està «morta de por» perquè encara no sap amb qui haurà de compartir aquesta experiència. Serà aquest dimecres quan es trobi amb el seu company o companya de feina per anar a la recerca dels ingredients que necessitaran per al sopar.

«Vull passar-m’ho bé amb tots vosaltres, no tinc cap problema amb ningú», ha afirmat Borrego per enterrar la destral de guerra amb el programa: «Vull que fem les paus d’una vegada per totes».

Temes:

Telecinco