Segona oportunitat

‘La Voz Kids’ escull Levi, de l’equip de Melendi, com a guanyador de la seva sisena edició

El cantant asturià va haver de seguir el programa a través de videotrucada

‘La Voz Kids’ escull Levi, de l’equip de Melendi, com a guanyador de la seva sisena edició
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

‘La Voz Kids’ va viure aquest divendres el seu gran final per decidir qui es proclamaria guanyador de la seva sisena temporada, segona a Antena 3. Levi, de l’equip de Melendi, es va convertir en el vencedor del programa musical.

El jove va aconseguir com a trofeu un xec de 10.000 € per continuar estudiant i gravar un tema de la mà d’Universal. La seva victòria arriba als 11 anys i és la segona vegada que prova sort en el format presentat per Eva González després que en el primer intent no fos seleccionat pels ‘coaches’.

Notícies relacionades

El petit va fer front a la resta dels seus adversaris en aquest comiat d’edició. De l’equip de David Bisbal es van classificar per a la gran final Manuel Ayra i Rocío Avilés, del de Vanesa Martín ho van aconseguir Lola Avilés i Javier Crespo i del de Rosario Flores els últims cantants van ser Natzaret Moreno i Jesús Montero. Al costat del cantant asturià van arribar Jesús del Río, un dels protagonistes de l’edició per cantar temes de rock and roll, i el que finalment es va convertir en el guanyador, Levi.

Melendi no va poder presenciar el triomf del nen, ja que no era al plató i va haver de seguir la final des de casa en tot moment en directe mitjançant connexió via videotrucada.

Temes:

La Voz