Aquest dijous

Cristina Cifuentes serà una de les comensals de l’estrena de ‘La última cena’ a Telecinco

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid coincidirà al plató amb Alba Carrillo i Rafa Mora, entre d’altres

Cristina Cifuentes serà una de les comensals de l’estrena de ‘La última cena’ a Telecinco
1
Es llegeix en minuts
Sergio López Merillas

Telecinco encén els fogons de ‘La última cena’. El programa, que en aquesta ocasió comtarà amb Paz Padilla com a presentadora, torna aquest dijous a la cadena de Mediaset amb Isa Pantoja i Asraf Beno com a amfitrions. La parella haurà de cuinar per a un grup de comensals entre els quals hi ha Cristina Cifuentes, que salta, d’aquesta manera, al món de l’entreteniment pur i dur. 

L’expresidenta de la Comunitat de Madrid, tertuliana habitual dels programes de Mediaset, estarà acompanyada per Silvia Pantoja, Rafa Mora, Alba Carrillo i Lucía Dominguín. Aquestes dues últimes cuinaran en les entregues de les pròximes setmanes, de manera que la política també podria animar-se a demostrar les seves habilitats com a xef. 

Telecinco també ha confirmat la presència de Nuria Marín, que exercirà de copresentadora i ‘confident’ fora de plató. Es pot recordar que, en la temporada passada de ‘La última cena’, la comunicadora s’encarregava de recollir les impressions dels convidats des dels lavabos de Mediaset. 

Els que també repeteixen en el format, produït per La Fábrica de la Tele, són Begoña Rodrigo i Miguel Cobo. Els reconeguts xefs, tots dos amb Estrella Michelin, ajudaran els protagonistes de cada entrega i valoraran els seus plats amb objectivitat.

Notícies relacionades

En la jornada prèvia a l’emissió de ‘La última cena’, els espectadors seran testimonis del procés d’obtenció d’ingredients i matèries primeres a ‘Sálvame’, les càmeres del qual acompanyaran la parella de concursants a fer la compra. 

Abans de l’emissió del programa, els amfitrions es posaran el davantal i començaran a cuinar a l’espai vespertí de Telecinco. Després de la vetllada, els comensals puntuaran els amfitrions i s’establirà un rànquing que s’anirà configurant setmana a setmana per determinar qui són els guanyadors.