A les 22:45 hores

Dani Rovira i María León seran ‘Los Japón’ a Antena 3

La vida de Paco i la seva família canviarà dràsticament al veure’s, de la nit al dia, preparant-se per ser els nous emperadors del país del sol naixent

Dani Rovira i María León seran ‘Los Japón’ a Antena 3

ATRESMEDIA CINE

1
Es llegeix en minuts
Redacción Yotele

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22:45 hores, ‘Los Japón’. Dirigida per Álvaro Díaz Lorenzo el 2019, la pel·lícula està protagonitzada per Dani Rovira, María León, Antonio Dechent, Cinta Ramírez, Iker Castiñeira, Ryo Matsumoto, José Ramón Bocanegra, Maya Murofushi, Álvaro Carrero i Boré Buika, entre d’altres.

El 1614, una expedició japonesa encapçalada pel net de l’emperador va desembarcar al poble sevillà de Coria del Río i l’hereu al tron es va enamorar d’una bonica sevillana, va formar una família i mai va tornar al Japó. 400 anys després, l’emperador Satohito mor i l’hereu legítim resulta que és Paco Japón, veí de 37 anys de Coria del Río. La vida de Paco i de la seva família canviarà dràsticament al veure’s de la nit al dia vivint al Palau Imperial i preparant-se per ser els nous emperadors del Japó. El xoc cultural i lingüístic entre japonesos i andalusos provocarà situacions còmiques i desenraonades en aquesta aventura en què Orient i Occident es donen la mà.