No hi va haver connexió

La raó per la qual Amaia va rebutjar la seva cita a ‘First Dates’: «S’assembla molt al meu ex»

La comensal també va explicar a la seva amiga que el Javier era «molt vergonyós», una cosa completament oposada al que buscava

La raó per la qual Amaia va rebutjar la seva cita a ‘First Dates’: «S’assembla molt al meu ex»
1
Es llegeix en minuts

L’Amaia és un cas de comensal que arriba a ‘First Dates’ amb les idees molt clares a l’hora de trobar la seva parella ideal. Aquesta estudiant de dret va aprofitar una visita al lavabo del restaurant per alleujar-se i explicar-li a una de les seves amigues per què no li havia agradat el Javier, el noi amb qui va compartir sopar aquella nit: «És súper maco i ha sigut molt simpàtic amb mi, però no m’agrada físicament perquè s’assembla molt al meu ex».

«És que és molt vergonyós i a mi m’agraden caradures. Em mereixia un tio ‘buenorro’, però bé...», es va lamentar la noia en la trucada que li va fer a la seva amiga al lavabo del restaurant de l’espai presentat per Carlos Sobera.

Notícies relacionades

A part d’aquest instant, la veritat és que tots dos van trobar moltes diferències al llarg de la vetllada que van compartir, ja que, per exemple, l’Amaia li va dir al Javier que vivia per i per a les seves amigues i que li encantava anar-se’n de festa amb elles, una cosa completament oposada al seu mode de vida. «Ell m’ha dit que no li agrada sortir», va dir a la noia mentre parlava per telèfon amb la seva amiga.

En els últims minuts del sopar, la falta d’afinitat va ser determinant en ‘La decisió final’, ja que cap dels dos va voler tenir una segona cita per conèixer-se millor. «No hi tornaria a quedar perquè m’ha faltat una mica més de vitalitat», va explicar l’Amaia abans de marxar sola del restaurant de ‘First Dates’.