De gran valor

El gest solidari de Raffaella Carrà abans de la seva mort: va donar un dels seus immobles a una associació

La cantant va prendre aquesta decisió a favor de la Confraternitat de Misericordia de Porto Santo Stefano setmanes abans que morís

El gest solidari de Raffaella Carrà abans de la seva mort: va donar un dels seus immobles a una associació
1
Es llegeix en minuts

La recent mort de Raffaella Carrá continua estant molt present en l’actualitat. Després dels homenatges i el funeral que van tenir lloc a Roma i gran part d’Itàlia, s’ha conegut que l’artista italiana va donar un edifici a una associació de voluntariat de Porto Santo Stefano, localitat de la Toscana en la qual descansen les seves cendres.

Anche la Confraternita di Misericordia di Porto S. Stefano, piange per la scomparsa della signora Raffaella Carrà. LA...

Posted by Misericordia Porto Santo Stefano on Tuesday, July 6, 2021

«Em va trucar uns dies abans ‘Roberto, soc Raffaella, he pensat en una cosa: m’agradaria regalar-te una de les meves propietats que tinc a Porto S. Stefano. Pots fer-hi les teves activitats...”. I segueixo sense paraules. Vaig mirar d’agrair-li però no em deixava. [...] Vam anar a veure-la: un gran regal pel seu valor immobiliari. I així la vam conèixer a Roma a la notaria. I fins i tot allà la seva presència es caracteritza per l’hospitalitat, la disponibilitat i la dolçor», assegura Roberto Cerulli, responsable de l’entitat, en una publicació pujada a les seves xarxes socials, en la qual també revela que Carrá li va demanar que no fessin públic aquesta donació en aquell moment.

Per ser més exactes, aquesta propietat que la cantant utilitzava com a gimnàs té 160 metres quadrats i va ser donada a la Confraternitat de Misericordia de Porto Santo Stefano perquè fos destinada a les obres benèfiques d’aquesta entitat, que es dedica a l’assistència social i mèdica i a cura de discapacitats.

Notícies relacionades

A la publicació esmentada, en la qual es veia l’artista amb ulleres i mascaretes en l’acte notarial de l’esmentada donació, Cerulli va recordar que Raffaella Carrá també va ajudar l’associació en altres moments com, per exemple, en el naufragi del Costa Concordia, el terratrèmol de l’Aquila i en l’esclat del coronavirus a la localitat italià a principis del 2020.

«Ens vam quedar sense paraules, com el món sencer també es va quedar davant la notícia de la seva mort. Raffaella sempre ha sigut ‘amiga’ de la Germandat, gràcies a un amic en comú: el Dr. Renato Tulino. Gràcies a ell hem tingut l’oportunitat de forjar relacions d’amistat i col·laboració, tot això encaminat a crear una cosa bona i útil per a la comunitat», assegura Cerulli a la publicació.