Boicot

‘Viva la vida’ rep una onada de crítiques després d’entrevistar Antonio David: «No hi ha mitges tintes»

El programa li va voler preguntar per la incorporació de Rocío Carrasco a ‘Sálvame’

‘Viva la vida’ rep una onada de crítiques després d’entrevistar Antonio David: «No hi ha mitges tintes»

Viva la vida

1
Es llegeix en minuts

La tarda del dissabte 10 de juliol, ‘Viva la vida’ va decidir anar a la recerca d’Antonio David Flores per preguntar-li què li semblava la incorporació de la seva exdona a ‘Sálvame’ com a defensora de l’audiència. Això no va agradar a gaires espectadors, que no van dubtar a mostrar-se crítics amb el programa.

«No hi ha mitges tintes: o la televisió serveix per denunciar la violència de gènere i per apartar els maltractadors, o serveix com a còmplice del maltractament. Si serveix a les dues comeses, serveix al maltractament», va comentar a Twitter Pilar Rahoka, al costat del ‘hashtag’ #BoicotVivaLaVida.

Notícies relacionades

Sent conscients del que els podria caure al damunt, el format ja va mirar d’exculpar-se abans d’emetre l’entrevista: «El nostre objectiu és constatar com han sigut aquelles primeres hores de Rocío Flores fora de càmeres després d’assabentar-se que, a partir d’ara, treballarà molt a prop de la seva mare».

Un equip del programa va seguir de prop els passos de la neta de Rocío Jurado però finalment van parlar amb el que va ser gendre de la més gran, al qual van preguntar per aquesta nova feina de Rocío Carrasco. No obstant, no li van preguntar sobre les acusacions que la seva exdona ha abocat sobre ell en els últims mesos.