Badada

Una cita de ‘First Dates’, a punt del desastre: «M’han dit que la faci grossa, però no tant»

Un contratemps a la taula va estar a punt d’arruïnar la vetllada

Una cita de ‘First Dates’, a punt del desastre: «M’han dit que la faci grossa, però no tant»
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

En moltes ocasions, a ‘First Dates’ es viuen moments impensables. Aquesta setmana, un petit contratemps en una de les vetllades va estar a punt de convertir el sopar de dos comensals en un autèntic desastre que hagués destrossat una cita que anava molt bé.

Arancha va acudir al programa de l’amor amb la intenció de divertir-se. El format presentat per Carlos Sobera va encertar al presentar-li Gerardo, que també tenia molt bon humor i buscava això en la persona que coneixeria aquella nit com a requisit primordial.

Notícies relacionades

Per donar-li un toc especial a la cita, una petita badada gairebé acaba convertint la trobada en una de molt accidentada. Mentre sopaven, la noia li va donar un cop al vas de vi que gairebé acaba sobre el sopar del comensal arruïnant-li per complet el plat, una cosa que gràcies als reflexos de tots dos no es va acabar produint.

Lluny de molestar-se, Gerardo s’ho va prendre a riure. Al veure la bona cara del comensal, la noia es va mostrar totalment espontània: «A mi m’han dit que la fes grossa, però no tant». L’home no va poder evitar riure i confessar després el que li havia semblat l’instant: «És un terratrèmol vivent, perquè en qualsevol moment te’n munta una de grossa. Això és divertit».