Exclusiva YOTELE

TVE prepara un nou magazín sense política per substituir Jesús Cintora

El nou espai començarà a emetre’s a principis de la temporada vinent i mantindrà una gran part de l’equip que fins ara formava part de ‘Las cosas claras’

TVE prepara un nou magazín sense política per substituir Jesús Cintora
1
Es llegeix en minuts
Ricky García
Ricky García

Director de Yotele.

Especialista en Televisió

ver +

Jesús Cintora esgota els seus últims dies a TVE. La cadena pública acomiadarà el periodista el pròxim 23 de juliol però ja prepara un nou magazín que s’emetrà en la mateixa franja horària a partir de la temporada vinent, segons ha conegut en exclusiva YOTELE.

D’aquesta manera, el nou equip directiu de la corporació encapçalat per José Manuel Pérez Tornero i la directora de continguts generals, Amalia Martínez, mantindran la seva aposta pel directe a la franja d’accés a la sobretaula, com a teloner de la primera edició del Telediario.

Segons la informació a què ha tingut accés en exclusiva aquest portal, el nou projecte, que encara està en fase de desenvolupament, es perfila com un magazín d’actualitat que estarà obert a tota mena de continguts excepte els polítics.  

D’aquesta manera, el president de RTVE compleix una de les principals promeses que va fer quan va accedir al càrrec: que la política es reservi exclusivament per als espais informatius i la seva producció l’assumeixi el personal fix de la corporació. 

Notícies relacionades

Amb aquest gir en els continguts, aquest portal ha pogut saber que TVE podrà mantenir Lacoproductora al capdavant de la franja de migdia i el gruix dels actuals treballadors que componen l’equip que fins ara s’ha encarregat de fer ‘Las cosas claras’.

No obstant, està previst que s’incrementi la participació de treballadors de la casa en el nou espai, que previsiblement estarà presentat per un o diversos rostres coneguts per als espectadors de TVE. Encara no té nom definitiu, però el que és segur és que no mantindrà la denominació del seu antecessor.

Temes:

TVE