Homenatge a l’artista

TVE modifica la seva programació d’avui per la mort de Raffaella Carrà

La corporació pública rendirà homenatge a l’artista amb especials

TVE modifica la seva programació d’avui per la mort de Raffaella Carrà
1
Es llegeix en minuts
Franc Recio

TVE ha volgut rendir homenatge a Raffaella Carrà al conèixer-se la seva mort. L’artista ha mort als 78 anys amb una àmplia carrera a la seva esquena i amb diversos èxits a Espanya, especialment en la corporació pública, cosa que ha fet que es modifiqui la programació d’avui. La 1 emetrà aquesta nit el programa especial de ‘Viaje al centro de la tele’ dedicat a la cantant, a les 22:10. Se suspèn el passi de la pel·lícula ‘Ocean’s Twelve’ planificat i anunciat per al ‘prime time’.

Notícies relacionades

La 2, per la seva banda, també altera la seva programació després de l’emissió de ‘Tiburón’ com a pel·lícula de ‘Días de cine clásico’. Al finalitzar es podrà veure el programa de ‘Tesoros de la tele’ que es va dedicar a ‘Hola, Raffaella’, un dels seus clàssics més recordats a la televisió.

Amb els dos programes es pretén recordar la cantant, la carrera de la qual a la petita pantalla va destacar a RTVE després de triomfar a Itàlia. Entre d’altres, va presentar ‘La hora de Raffaella’ i va ser l’encarregada de conduir la gala de celebració dels 60 anys de TVE, amb la qual va abandonar el mitjà el 2016.