A les 22.10 hores

‘Las batallas’ de ‘La voz kids’ arriben aquesta nit a la seva fi a Antena 3

Els seleccionats cantaran de nou la cançó amb què van ser elegits a les audicions a cegues i el ‘coach’, junt amb el seu assessor, decidirà els semifinalistes

‘Las batallas’ de ‘La voz kids’ arriben aquesta nit a la seva fi a Antena 3

ATRESMEDIA TELEVISIÓN

1
Es llegeix en minuts

Antena 3 emet aquesta nit, a les 22.10 hores, una nova entrega de ‘La voz kids’. Aquesta setmana, arriba la tercera i última nit de ‘Las batallas’. Talents de cada equip continuaran pujant a l’escenari de tres en tres i cada ‘coach’ només es podrà quedar amb un d’ells, cosa que significa que només cinc seran els elegits per passar a la següent fase del programa.

Notícies relacionades

Durant aquesta última nit de batalles, els nens faran grans actuacions que emocionaran els entrenadors. El programa estarà ple d’emoció i el més pur espectacle mai vist. Els nens competiran per les últimes places a l’últim assalt i ho donaran tot en cada una de les actuacions.

Una vegada finalitzades les batalles, els equips hauran d’enfrontar-se a un últim assalt. Els cinc seleccionats més el ‘talent’ robat cantaran de nou la cançó amb què van ser seleccionats a les audicions a cegues i el ‘coach’, junt amb el seu assessor, decidiran els quatre nens que passen a la semifinal.

Temes:

Antena 3 La Voz