Segur

La resposta de Pedro Sánchez a una pregunta clau de Ferreras: «He, he, he, no»

El presentador va aprofitar l’entrevista amb el president del Govern per llançar-li una pregunta d’actualitat

La resposta de Pedro Sánchez a una pregunta clau de Ferreras: «He, he, he, no»
1
Es llegeix en minuts

Pedro Sánchez ha sigut entrevistat aquest dijous per Antonio García Ferreras a ‘Al rojo vivo’. En la seva aparició en el programa, el president del Govern ha sigut preguntat per un assumpte clau en aquests dies, com és la possibilitat que convoqui eleccions anticipades.

Després d’analitzar diversos temes d’interès com el conflicte a Catalunya o la pandèmia del coronavirus, el presentador es va interessar per saber l’opinió del líder del PSOE sobre la reiteració de partits com el PP perquè avanci les eleccions: «L’hi estan demanant».

Notícies relacionades

La resposta del polític va ser contundent: «No», va sentenciar després de riure. «Casado des que vaig ser elegit i investit president de Govern ho demana. És més, és que s’hi entossudeix. És bastant persistent perquè el 2019 hi va haver, crec recordar, cinc eleccions, entre europees, autonòmiques, municipals i dues eleccions generals. Totes les va perdre», va afegir.

El president va voler recalcar el seu al·legat: «Seria bo per al PP ser conscient de quina és la seva situació. Estaria bé que veiessin que van perdre les eleccions, que són oposició i que cada vegada estan més sols al Congrés dels Diputats en tots els àmbits de votació», va expressar carregant contra Casado i la formació.