Molt clar

L’Antonio, sobre els homes casats a ‘First Dates’: «Estan destrossant el món gai»

El noi va afirmar en la seva visita al restaurant que volia trobar un home maduret a l’estil de Carlos Sobera

L’Antonio, sobre els homes casats a ‘First Dates’: «Estan destrossant el món gai»
2
Es llegeix en minuts

L’Antonio és un exemple de persona que arriba al restaurant de ‘First Dates’ amb les idees molt clares. Aquest dissenyador de Jaén de 32 anys va ser molt directe a l’hora d’explicar com era el tipus de noi que volia trobar en la seva visita al ‘dating’ de Cuatro: «Busco un home normalet perquè no em fixo en el físic, però m’agrada un noi de poble, maduret, tipus Carlos Sobera».

«La moda és una manera d’expressar-me i ser jo, de descriure’m i definir-me. El que faig als meus vestits i dissenys és un ventall d’estils increïble, per això soc una persona indefinida», va assegurar l’Antonio sol davant les càmeres en els seus primers minuts al restaurant.

Posteriorment, l’Antonio va descobrir que compartiria sopar amb César Augusto, un altre dissenyador de 37 anys que estima la moda per complet: «Somio ser el director de la revista Vogue, però ara estic centrat en la recerca de l’amor».

«Al conèixer-lo em va semblar agradable i al saludar-lo em va arribar una olor exquisida», va admetre César Augusto sobre l’Antonio després de veure’l per primera vegada a la barra. «La meva impressió al veure’l ha sigut molt bona», va assegurar el dissenyador de Jaén en un altre total a la càmera.

Una vegada asseguts a la taula, els dos dissenyadors van aprofitar el transcurs del sopar per conèixer-se una mica més a fons, revelant-se detalls molt personals de les seves vides. És més, l’Antonio va explicar a César Augusto com va marxar a Madrid quan tenia 18 anys al conèixer un home que tenia una vida oculta: «Tot semblava anar molt bé entre nosaltres i la nostra història semblava una telenovel·la. Però quan em vaig obrir en canal i em vaig deixar portar completament pels sentiments em vaig endur un pal: ¡Sorpresa!, estava casat i tenia fills. Els homes casats estan destrossant el món gai».

Notícies relacionades

En els minuts finals de la cita, els punts que aparentment tenien en comú no van ser determinants en ‘La decisión final’, ja que cap va voler conèixer més l’altre com a parella. «No tindria una segona cita amb César Augusto perquè, tot i que coincidim en allò de la moda, no hi ha atracció», va dir l’Antonio abans de marxar del restaurant de ‘First Dates’.

EN ELABORACIÓ