Sense embuts

Aguado se sincera a ‘Todo es Mentira’: «Si Casado no governa, Ayuso se’l traurà del mig»

L’exsoci de Ia presidenta de la Comunitat de Madrid ha parlat de la relació entre tots dos sense esquivar mullar-se

Aguado se sincera a ‘Todo es Mentira’: «Si Casado no governa, Ayuso se’l traurà del mig»

MEDIASET ESPAÑA

1
Es llegeix en minuts

Aquesta mateixa setmana es va saber que Ignacio Aguado fitxaria per ‘Todo es mentira’. En la seva primera aparició com a col·laborador del programa de Cuatro, l’exvicepresident de la Comunitat de Madrid ha volgut expressar el que pensa d’Isabel Díaz Ayuso i s’ha sincerat sobre com va ser la seva relació com a socis mentre governaven junts a la regió.

Risto Mejide va voler llançar-li diversos dubtes sobre la suposada mala relació que tenien: «Som diferents. Ella no es porta bé amb el discrepant, jo sí. Ella és d’un Partit Popular dur on el que hi ha és un ordeno i mano. Ja és lliure que és el que volia i jo la felicito». «Mai he tingut una mala relació personal amb ella. Per això m’estranya que digui que tenia una mala relació. En el PP de Madrid no estan acostumats a cohabitar», va afegir sobre les raons de la seva mediàtica enemistat.

Notícies relacionades

El presentador també es va interessar sobre el futur polític d’Ayuso, especialment per saber si pretén ser presidenta d’Espanya. Aguado no va esquivar aquesta qüestió: «Jo crec que en el seu full de ruta hi és i en la del seu entorn, també. El tema és quan és el millor moment».

L’exvicepresident de Madrid també va aprofitar per parlar de Casado sobre aquest tema: «Allà només en pot quedar un. A ell només li queda una bala, que són les següents eleccions. Si no governa, Ayuso se’l traurà del mig», va sentenciar segur de les seves paraules davant la sorpresa dels presents.