Vídeo

Movistar+ mostra un avenç del més nou de Susi Caramelo, que viatjarà als Estats Units per vacunar-se

La còmica rep la dosi única de Janssen en el vídeo que ha penjat la plataforma d’entreteniment

Movistar+ mostra un avenç del més nou de Susi Caramelo, que viatjarà als Estats Units per vacunar-se

MOVISTAR +

1
Es llegeix en minuts

La tornada de Susi Caramelo a Movistar+ és una mica més a prop de produir-se. La plataforma espanyola d’entreteniment ha publicat a les seves xarxes socials un avenç del que serà el nou programa de la humorista, avançat fa uns dies per YOTELE en exclusiva.

En aquest avenç en forma de vídeo, es pot veure Susi Caramelo caminant pels carrers d’una ciutat dels Estats Units, país al qual viatja per rebre la vacuna contra el coronavirus. «Hem vingut a jugar. Una de Janssen per a una moderna, sisplau», diu la còmica al llarg de la vídeo.

Fa uns dies, aquest portal va informar en exclusiva que Movistar+ havia donat llum verda a un nou ‘personality’ xou per a #0 que està protagonitzat per Susi Caramelo, les gravacions del qual començarien aquests dies.

Notícies relacionades

En aquest nou espai, que estarà produït per Zeppelin (’Gran hermano VIP’), la còmica revelació de la temporada passada mostrarà un perfil diferent d’aquell al que ens tenia acostumats, sense renunciar al seu habitual sentit de l’humor. Recorrerà diferents llocs per trobar-se i conversar amb personatges de diferent índole i color. 

En els últims mesos, Susi Caramelo s’ha convertit en un dels rostres més reconeguts de Movistar+. A més de les seves col·laboracions a l’esmentat ‘Las que faltaban’, també ha presentat ‘Caramelo’ i ha participat en el programa ‘Cero en historia’, tots dos espais a la plataforma espanyola.