A les 22:10 hores

Kevin Costner i Sean Connery seran ‘Els intocables d’Eliot Ness’ a La 1 de TVE

Ness, amb l’ajuda d’un parell d’irreprotxables policies reclutats amb l’ajuda d’un astut agent, intentarà trobar algun mitjà per inculpar Al Capone per una altra classe de delictes

Kevin Costner i Sean Connery seran ‘Els intocables d’Eliot Ness’ a La 1 de TVE
1
Es llegeix en minuts

La 1 de TVE emet aquesta nit, a les 22:10 hores, una nova projecció d’‘Els intocables d’Eliot Ness’. Dirigida per Brian de Palma l’any 1987, la pel·lícula està protagonitzada per Kevin Costner, Sean Connery, Robert De Niro, Andy García, Charles Martin Smith, Billy Drago, Patricia Clarkson, Brad Sullivan, Del Close, Michael Byrne, Richard Bradford i Clem Caserta, entre d’altres.

Chicago, anys 30. Impera la ‘llei seca’ que prohibeix la venda d’alcohol. L’idealista agent federal Eliot Ness (Kevin Costner) persegueix implacablement el gàngster Al Capone (Robert De Niro), amo absolut del crim organitzat a la ciutat. La falta de proves li impedeix acusar-lo d’assassinat, extorsió i comerç il·legal d’alcohol, però Ness, amb l’ajuda d’un parell d’irreprotxables policies (Andy Garcia i Charles Martin Smith) reclutats amb l’ajuda d’un astut agent (Sean Connery), intentarà trobar algun mitjà per inculpar-lo per una altra classe de delictes.

Temes:

TVE Sean Connery