A ‘El intermedio’

Andrea Ropero, increpada en la manifestació de Colón: «Són de laSexta, la merda»

Una manifestant va intentar que la periodista no pogués realitzar la seva feina

Andrea Ropero, increpada en la manifestació de Colón: «Són de laSexta, la merda»
1
Es llegeix en minuts

Diumenge passat, Cristina Pardo va esclatar per les esbroncades que va rebre el seu programa durant la manifestació convocada a la madrilenya plaça de Colón contra els indults. Un assetjament al qual també va ser sotmesa Andrea Ropero, tal com va mostrar ‘El intermedio’ durant la nit d’aquest dilluns. 

La periodista, que es va desplaçar fins a la concentració per conèixer en profunditat els motius pels quals els manifestants sortien al carrer, va protagonitzar una topada amb una espontània que es va col·locar davant la càmera per torpedinar la seva feina. «Senyora, estem treballant, si no li importa...», li va demanar Ropero. 

«Jo també, jo també estic treballant», va assegurar la dona davant la col·laboradora d’‘El intermedio’, que va intentar continuar elaborant el seu reportatge: «Estic entrevistant gent. Entenc que vostè no vulgui que l’entrevisti, però deixi’m parlar amb ells»

Notícies relacionades

La tensió va anar en augment quan la manifestant va començar a recórrer als insults. «Són de La Sexta, la merda», va deixar anar abans d’enviar «a prendre per cul» el programa presentat per El Gran Wyoming.

«Deixi’m que parli amb qui vulgui», va insistir Ropero mentre la dona intentava que la resta de persones no atengués el programa d’Atresmedia amb l’objectiu de boicotejar-lo. «Són de La Sexta, no ho facis. ¿Per què els donaràs feina a aquesta merda?», li va dir a una d’elles. Malgrat els intents de la dona, les entrevistades van decidir respondre a les preguntes de la periodista.

Temes:

El Intermedio