Fugaç desaparició

Kiko Rivera torna a les xarxes socials dos dies després d’anunciar que les deixava: «No em veureu caure»

El fill d’Isabel Pantoja havia anunciat que desapareixeria de les xarxes «durant un temps»

Kiko Rivera torna a les xarxes socials dos dies després d’anunciar que les deixava: «No em veureu caure»
1
Es llegeix en minuts

Divendres passat, Kiko Rivera va trepitjar de nou el plató del ‘Deluxe’ per parlar de l’estat en què es troba el conflicte amb la seva mare, Isabel Pantoja. No obstant, el que més ha fet parlar durant els últims dies ha sigut l’enfrontament que va tenir amb la seva cosina Anabel. A causa de l’enrenou generat, el DJ va prendre la decisió de paralitzar la seva activitat a les xarxes. «Desapareixeré de les xarxes socials un temps. El que vaig viure ahir va ser lamentable», va assegurar. 

48 hores després de fer aquest anunci, Kiko ha sorprès al reprendre el control del seu compte d’Instagram. «Avui s’encén el meu mòbil des de divendres, i estava ple de missatges meravellosos», ha escrit després de la seva fugaç desaparició. A la publicació, el fill de la cantant reconeix que torna a les xarxes «per motius de feina»: «He de posar-me al dia en tot i continuar actiu». 

Notícies relacionades

Després de la seva última aparició a ‘Viernes Deluxe’, Kiko té clar al que vol dedicar ara tots els seus esforços: «Com bé vaig dir, em centraré en la meva música». A més de reconèixer que no està «al 100%» anímicament, agraeix el recolzament que ha rebut durant el cap de setmana: «Gràcies a tots els que em van trucar o van enviar missatges, i sobretot gràcies per les vostres mostres de carinyo». 

«Al final només soc un tipus que de tant en tant necessita un respir però que tal com està el món no s’ho pot permetre», reflexiona Kiko a la publicació, en la qual llança un missatge als seus seguidors: «Us prometo que mai em veureu caure». «Dit això comencem la setmana amb bon peu després d’un cap de setmana ple de preguntes i respostes amb mi mateix», conclou.

Temes:

Kiko Rivera