Després de ‘Scot i Milá’

Movistar anuncia un nou programa d’entrevistes amb Mercedes Milá

El grup ha llançat una primera promo en la qual la presentadora avisa que serà «diferent»

Movistar anuncia un nou programa d’entrevistes amb Mercedes Milá
1
Es llegeix en minuts

Movistar ha anunciat un nou projecte amb Mercedes Milá. La presentadora continua lligada al grup de comunicació, on presentarà ara un nou programa d’entrevistes que encara no té nom però sí una primera promoció que el canal ha publicat.

«Us parlo des d’un plató de televisió. Aquí gravarem un programa d’entrevistes, però unes entrevistes diferents. Quedeu-vos amb això», diu la veterana comunicadora des del set on presumiblement es portaran a terme les xerrades, de les quals no es coneix encara res.

Notícies relacionades

A Twitter, la companyia afirma que ‘Scott i Milá’, l’anterior programa de Mercedes a la casa, ha conclòs: "Nuestra aventura con #ScottyMilá ha terminado, pero oye, aún tenemos #MiláEn0 para rato. Mercedes torna a les entrevistes. Pròximament a @movistarplus».

Aquest anunci suposa la tornada de Milá a un dels gèneres televisius que més domina, l’entrevista. Amb ‘Scott i Milá’ el 2019 la presentadora va tornar a la televisió després de quatre anys d’absència a causa del seu comiat de ‘Gran Hermano’.