«Sense censura»

Tini Stoessel, en directe amb Ricky García, llança nova bomba musical: «No és fàcil ser a ‘La voz’»

La jove artista argentina arrasa amb el seu nou tema, parla amb el director de YOTELE del seu pas pel talent musical, entre altres temes

Tini Stoessel, en directe amb Ricky García, llança nova bomba musical: «No és fàcil ser a ‘La voz’»
1
Es llegeix en minuts

Tini Stoessel continua sumant èxits en la seva trajectòria musical. La jove artista, coneguda des de la seva infantesa per produccions de Disney com ‘Violeta’, ha llançat ‘Miénteme’, la seva nova bomba musical en la qual també participa la cantant argentina María Becerra i que ja acumula gairebé 60 milions de reproduccions a les plataformes musicals.

Des del seu àlbum debut del 2016, s’ha convertit en un gran fenomen musical a nombrosos països. Amb un seguiment social de més de 34 milions de fans, Tini es va convertir el 2020 en l’artista de l’any de Billboard i la intèrpret número 1 a Spotify a l’Argentina.

Després del seu pas per ‘La voz’ a l’Argentina, la cantant va aterrar al nostre país per convertir-se en assessora d’Alejandro Sanz en el talent que emet Antena 3: «No és fàcil ser ‘coach’ de ‘La Voz’, i en el meu cas vaig estar al costat de l’Alejandro, que és una de les persones que jo més admiro des de petita en el món de la música».

La jove no va tenir clar al principi si havia d’acceptar la proposta de participar a ‘La voz’: «Vaig dubtar si jo tenia la personalitat per estar ocupant aquest lloc. Veus el somni d’aquesta persona però tot forma part d’un joc. És una entesa mútua però no deixa de fer que em senti malament, o trist, et genera nervis prendre la decisió en dos minuts de ‘performance’, on la persona pot haver-se posat nerviosa o haver tingut un mal dia».

Havent ja tingut l’experiència, la Tini no es penedeix del seu pas pel concurs musical: «Aquestes experiències que et porten tan al límit són les que et fan evolucionar. Vaig aprendre molt de ‘La voz Argentina’ com de ‘La voz Espanya’.

Notícies relacionades

No obstant, dubta sobre si s’hauria animat a participar en cas de no haver iniciat la seva trajectòria de la mà de Disney: «No sé si hi hauria anat. Pot ser que sí, perquè quan ets petit ets més innocent i no penses tant les coses. Quan ets gran, penses en les probabilitats i pots fer-te enrere. Possiblement sí que ho hauria fet més de petita».

Aprofitant el llançament de ‘Miénteme’ a nivell mundial, Tini Stoessel ha participat en una entrevista «Sin censura» amb Ricky García en el seu canal de Youtube.

Temes:

La Voz