Fa 18 anys

Luna, sobre el pare del seu fill a ‘First Dates’: «Com a les pel·lis, se’n va anar a comprar tabac i va desaparèixer»

La soltera va explicar que té un fill de 20 anys i que no sap res del pare des de fa 18

Luna, sobre el pare del seu fill a ‘First Dates’: «Com a les pel·lis, se’n va anar a comprar tabac i va desaparèixer»
1
Es llegeix en minuts

A la televisió també es descobreixen històries profundes sobre persones anònimes que acudeixen a diferents programes. Especialment a First Dates hi ha molts comensals que s’animen a explicar aspectes de la seva vida, com Luna, que va voler explicar què va passar amb el pare del seu fill.

Aquesta jove va arribar disposada a trobar l’amor al programa de Cuatro. Mentre es presentava a Lidia Torrent, va explicar que és mare d’un noi de 20 anys, però que no sap absolutament res del pare des de fa 18 anys: «Com a les pel·lis, se’n va anar a comprar tabac i va desaparèixer».

Notícies relacionades

La cambrera del restaurant es va sorprendre pel comentari: «¿De debò?». La solter va assentir i va explicar-ne més detalls: «Mai més n’he sabut res. Des que té dos anys». «Almenys no em molesta», va afegir entre rialles i evidenciant que no li ha sabut greu.

Aquesta manera de prendre’s el tema va fer que Torrent li ressaltés la seva manera de veure la vida: «Parles amb molta il·lusió», la va lloar abans de presentar-li a José Manuel, la seva cita d’aquella nit. Tots dos van tenir ‘feeling’ des del primer moment i van repetir trobada donant-se una segona oportunitat després de la seva sortida del restaurant més famós de la televisió.

Temes:

First dates