A ‘Tierra de nadie’

Melyssa, evacuada de ‘Supervivientes 2021’ per un problema de salut: «No m’aguanto dreta»

La concursant va haver d’abandonar Cabeza de León després de tenir un quadro de gastroenteritis aguda

Melyssa, evacuada de ‘Supervivientes 2021’ per un problema de salut: «No m’aguanto dreta»

TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

Melyssa no està passant pels seus millors dies en la seva participació a ‘Supervivientes 2021’. L’exparticipant de ‘MYHYV’ i ‘La isla de las tentaciones 2’ va haver de ser evacuada de Cabeza de León pels serveis mèdics després que hagi tingut dolor a l’abdomen i malestar general: «Fins i tot l’aigua em fa venir ganes de vomitar, no em pot estar passant això. No m’aguanto dreta».

Per tranquil·litzar els fans de la ‘influencer’ i del ‘reality’, Sobera va connectar en directe amb Melyssa, que va explicar que la seva salut no havia millorat des de l’arribada a la Cabaña Presidencial: «He passat mala nit. He intentat menjar una mica d’arròs, però tinc l’estómac tancat. Tot el que expulsa el meu cos no ho estic recuperant bé».

Instants després de la seva intervenció, Sobera va llegir el comunicat mèdic de Melyssa, que pateix «un quadro de gastroenteritis aguda». «Per evitar que et deshidratis, observaran la teva evolució a veure com respons al tractament mèdic. Has de quedar-te en observació almenys una nit amb una dieta estricta de peix i arròs per poder prendre’t la medicació», li va dir el presentador a la ‘influencer’.

Gianmarco se salva de l’expulsió

Notícies relacionades

A més, entre altres continguts, l’última gala de ‘Supervivientes Tierra de nadie’ també es va saldar amb la salvació de Gianmarco. El guanyador d’‘El tiempo del descuento’ es va deslliurar de l’expulsió del pròxim dijous després de ser el nominat més recolzat fins al moment.

D’aquesta manera, Valeria, Lara Sajen i Sylvia Pantoja continuen en la llista de nominades. El pròxim dijous, una de les tres haurà d’abandonar la palapa i enfrontar-se en un televot exprés contra Lola i Palito Dominguín per continuar a Playa Destierro.