Xarxes socials

Eurovisió 2021 | Blas Cantó, sobre les burles d’un programa noruec: «Ningú sap pel que estic passant»

El representant d’Espanya va assegurar en un tuit que no pot reconstruir la seva ànima veient coses com aquesta

Eurovisió 2021 | Blas Cantó, sobre les burles d’un programa noruec: «Ningú sap pel que estic passant»
1
Es llegeix en minuts

Polèmica per les crítiques que Blas Cantó ha rebut en un programa noruega. Una cadena del país nòrdic ha demanat disculpes al representant d’Espanya a Eurovisió 2021 perquè els seus col·laboradors es van passar amb els comentaris durant l’anàlisi de la candidatura del cantant. «És horrible ser tan negativa amb Blas, però es fa massa avorrit. Penso: Anirà a la final, potser, a costa d’Albània o f’Austràlia», va assegurar una col·laboradora d’aquest espai, fent referència que Espanya està classificada directament a la final de dissabte.

«Crec que està sobrevalorat. L’àvia torna i ell balla amb ella, sembla una mena d’esquetx. Canta sobre ella i l’han de mostrar», va assegurar un dels col·laboradors d’aquest espai de les cançons del Festival d’Eurovisió. «Hi ha una història: va perdre la seva àvia per culpa de la Covid. Potser serà ella qui vindrà. I el seu pare va morir mentre escrivia la cançó. Alguna cosa em commou, però no m’arriba», va expressar un altre dels contertulians.

Notícies relacionades

La resposta de Blas Cantó no es va fer esperar. Després que el vídeo es fes viral al nostre país, el cantant va publicar un tuit en el qual va contestar als comentaris que van sortir al programa. «No puc reconstruir la meva ànima veient coses com aquesta. Ningú sap pel que estic passant ni l’esforç que faig fins i tot per continuar viu».

«No els culpo, segur que ells estan perfectament. Tot el meu amor, sempre», va assegurar l’artista en aquesta publicació, que suma més de 19.000 «m’agrada» al seu compte oficial de Twitter.