A ‘Viva la vida’

Ortega Cano parla per primera vegada de Rocío Carrasco i Antonio David: «Ell no m’ha fet res, cal escoltar les dues parts»

El torero va estar parlant amb Emma García del documental protagonitzat per la filla de Rocío Jurado, salvant de nou Antonio David de qualsevol tipus de crítica

Ortega Cano parla per primera vegada de Rocío Carrasco i Antonio David: «Ell no m’ha fet res, cal escoltar les dues parts»
1
Es llegeix en minuts

José Ortega Cano s’està convertint en una figura clau en el documental de Rocío Carrasco. La relació de tots dos quan vivia Rocío Jurado i la seva estranya relació quan va morir, ha generat multitud de comentaris a les tertúlies.

La filla de la inoblidable cantant, que està relatant en primera persona la seva vida per capítols a Telecinco des de fa gairebé dos mesos, ha assegurat que la seva mare es va equivocar al casar-se amb el torero i que en el futur tenen «comptes pendents».

Ara, Ortega Cano s’ha pronunciat per primera vegada de manera extensa en una entrevista telefònica concedida al programa de Telecinco ‘Viva la vida’, en el qual col·labora la seva dona, Ana María Aldón.

«No estic veient el documental perquè no estic bé de salut i no vull que m’afecti. M’arriben trossos solts, crec que caldrà escoltar les dues parts», assegurava el torero al ser preguntat per ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’.

Ortega Cano fa temps que es posa de perfil respecte a la filla de la que fos la seva dona. De fet, costa comprendre la seva relació amb Antonio David Flores, que el va amenaçar en directe a ‘Salsa Rosa’ d’explicar intimitats de la seva llar després de dir-li maltractador. 

Des d’aleshores, sembla que el destre s’ha alineat amb l’exguàrdia civil i no només no se l’ha tornat a veure qüestionant-lo, sinó que la seva relació es va estrènyer fins a mantenir diferents trobades al llarg dels anys, arribant a acollir-lo a la seva pròpia casa com a hoste. 

«No hem tingut una relació forta, però el que m’ha unit a ell és Rocío Flores i el petit David. Perquè els tinc molt de carinyo, soc el seu avi, com si fossin de la meva sang», ha comentat.

Notícies relacionades

No obstant, ni tan sols ara amb el tremend testimoni de Rocío Carrasco sembla deixar anar ni una petita crítica cap a Antonio David Flores: «A mi no m’ha fet res anormal per estar enfadat amb ell».

El torero segueix, malgrat tot, sense comprendre l’actitud de Rocío Carrasco: «Amb Fidel he tingut bon tracte, però ells van decidir apartar-se de la família Mohedano i de José Ortega Cano».