Declaracions

Blas Cantó posa rumb a Rotterdam: «Anar a Eurovisió és un somni complert»

Blas Cantó posa rumb a Rotterdam: «Anar a Eurovisió és un somni complert»
1
Es llegeix en minuts

Blas Cantó ja té preparat el seu bitllet a Rotterdam, on representarà Espanya al Festival d’Eurovisió amb la balada ‘Voy a quedarme’. Pocs dies abans que l’artista posi rumb a la seu del certamen musical, TVE ha organitzat un acte de comiat al Teatro Monumental de Madrid, al qual ha acudit YOTELE.

«De petit somiava anar a Eurovisió i ara aquest somni s’ha complert», ha afirmat Cantó, que aquest dimecres va parlar amb Ricky García sobre la seva participació en el festival. «L’encarregat de la posada en escena ha entès l’essència i la meva història. Va de menys a més i crec que ho ha aconseguit», ha comentat el murcià.

Cantó ha estat acompanyat per Tony Aguilar i Julia Varela, que repeteixen com a comentaristes d’Eurovisió el 2021. «És el candidat que més temps ha estat representant Espanya per la pandèmia», ha recordat el locutor de ràdio, mentre que la periodista ha afegit que es tracta d’una edició molt especial: «L’esperem amb moltes ganes. En el concurs d’aquest any hi ha molt nivell».

Notícies relacionades

Durant l’acte, el cantant ha interpretat en directe l’emotiu tema amb què espera rebre el recolzament del públic europeu. «Cantaré en espanyol i em sento molt afortunat per poder-ho fer», ha afirmat.

(En elaboració)

Temes:

Blas Cantó