A ‘Cuatro al día’

Monedero critica el «classisme» de la dreta i Cifuentes esclata: «¿Però tu saps el que fan els meus pares?»

El cofundador de Podem i l’expresidenta de la Comunitat de Madrid es van enfrontar al programa de Joaquín Prat

Monedero critica el «classisme» de la dreta i Cifuentes esclata: «¿Però tu saps el que fan els meus pares?»
1
Es llegeix en minuts

‘Cuatro al día’ va afrontar dimecres, 5 de maig, una de les seves tardes més intenses. A més de protagonitzar una topada amb el presentador, Joaquín Prat, Juan Carlos Monedero es va embolicar en una forta discussió amb Cristina Cifuentes

Mentre l’espai d’actualitat posava sobre la taula els resultats electorals a la Comunitat de Madrid i la dimissió de Pablo Iglesias, Monedero va reflexionar amb una pregunta: «¿Per què tinc tantes querelles? ¿Per què abans d’entrar a Podem vivia pacíficament i des d’aleshores vaig començar a rebre atacs i persecucions?». 

«A mi me n’han posat tantes que ni les puc dir», va replicar Cifuentes, que va rebre un tall del cofundador de Podem: «¿Però per què te les han posat?». L’expresidenta de la Comunitat de Madrid va esquivar la pregunta del tertulià i va expressar la seva opinió sobre la situació del partit morat: «Manifestacions com aquestes, insultant els ciutadans i els votants, és la causa per la qual Podem ha perdut el suport de la seva base electoral». 

«Ja que parleu del 15-M, crec que el millor servei que ha fet Pablo Iglesias a Espanya és marxar. És una de les persones més nefastes que hi ha hagut en política. Aquest moviment tenia una part bona, però la va transformar en odi», va afegir l’expolítica popular per a, seguidament, fer un repàs per les «contradiccions d’Iglesias». 

«La contradicció és que diguis que defenses el 15-M quan els vas enviar els antiavalots», li va etzibar el politòleg, que va lamentar el «classisme espectacular» de la dreta. 

Notícies relacionades

En aquell instant, Cifuentes va perdre els papers i va esclatar contra el col·laborador: «¿De qui? ¿Però què dius? ¡Jo no he deixat de treballar ni un sol dia! ¿Saps el que fan els meus pares? ¡Són treballadors, la meva mare és mestressa de casa!». 

«La dreta ho vol tot regalat, voleu regalades les carreres, els màsters... Ho voleu tot regalat», va defensar Monedero, donant peu a un enfrontament basat en l’encreuament d’acusacions.