Eleccions a Madrid

Alberto Chicote, un altre famós a qui li ha tocat una mesa electoral: «Un dia molt especial»

El presentador d’Atresmedia ha matinat per rebre els votants del seu col·legi electoral

Alberto Chicote, un altre famós a qui li ha tocat una mesa electoral: «Un dia molt especial»
1
Es llegeix en minuts

Molts dels madrilenys que aquest dimarts han exercit el dret a vot s’hauran trobat rostres molt coneguts als seus col·legis electorals. Fran Perea ha presidit la mesa del seu centre de votació amb una divertida picada d’ullet a ‘Los Serrano’, però no ha sigut l’únic famós que ha hagut de complir amb aquest deure. 

Alberto Chicote és un altre dels televisius que han hagut de matinar per rebre els votants en una mesa electoral, tal com ell mateix compartia aquest matí als seus comptes de Twitter i Instagram. 

Notícies relacionades

«A les 09:00 ja estàvem a la mesa electoral esperant els primers votants», ha escrit el presentador de ’Pesadilla en la cocina’, al costat d’una fotografia on apareix acompanyat de dues dones que també han sigut escollides per exercir aquesta funció. «Molt bon rotllo davant un dia tan especial», comenta Chicote a la publicació. 

Els col·laboradors de ‘Zapeando’ han comentat aquesta tarda la fotografia en qüestió, amb una Marta Torné que no manté un bon record del dia que li va tocar presidir una mesa electoral. «És una feina. Jo vaig estar de presidenta i vaig arribar a casa a les 12 de la nit», ha recordat.