A ‘Sálvame’

Kiko Rivera destrossa Anabel Pantoja: «No aportes res»

La col·laboradora ha abandonat el plató després de les crítiques del seu cosí

Kiko Rivera destrossa Anabel Pantoja: «No aportes res»
1
Es llegeix en minuts

Kiko Rivera i Anabel Pantoja han trencat la seva relació i sembla que per sempre. La col·laboradora de Sálvame creu que es deu al fet de no haver-se posicionat del costat del seu cosí en el conflicte que aquest té amb la seva mare. No obstant, Kiko Rivera ha volgut entrar pocs minuts després per telèfon per desmentir les seves declaracions. El DJ assegura haver-se distanciat d’ella perquè no ha volgut veure els documents que té en el seu poder contra la seva mare.

Anabel s’ha enfonsat perquè creu que ha perdut el seu cosí, una opinió que s’ha format just després que ell deixés de seguir-la a les xarxes socials. És llavors quan Kiko ha volgut aclarir que ha deixat de seguir-la perquè no «m’aporta res. ¿Per què he de seguir algú que no m’interessa res del que posi?».

No obstant, hi havia alguna més al darrere que ja venia d’abans. Aquest distanciament es genera perquè el fill d’Isabel Pantoja, considera que la seva cosina s’ha posicionat del costat de la seva mare: «Jo la vaig deixar una mica de costat el dia que em va dir que no volia que jo li ensenyés res per com ella a reaccionaria, aquell dia vaig entendre que no havia d’estar al seu costat».

Notícies relacionades

Els retrets no han cessat i Rivera ha afirmat que no vol tenir al costat una persona que no està disposada a escoltar la seva veritat. «Ella està així perquè el seu cosí l’ha deixat de seguir, jo estic malament perquè tinc una disputa amb la meva mare i amb la meva família gairebé sencera, no es pot comparar», ha comentat el cantant. En aquell moment, Anabel ja havia abandonat el plató entre llàgrimes però Kiko ha continuat dient que «el que cal fer és escoltar les veritats i la meva cosina s’hi ha negat, per això l’he apartat. Em dol tenir proves i que no vulgui veure-ho».

Uns minuts després, la ‘influencer’ tornava a plató mentre el seu cosí afirmava que abandonar és de covards. La neboda d’Isabel Pantoja, cansada de retrets, ha dit que «és la teva guerra amb la teva mare, no la meva».