Després de la seva entrevista

Mercedes Milá recolza Rocío Carrasco: «La veu més nítida dels milers de dones destruïdes»

Mercedes Milá recolza Rocío Carrasco: «La veu més nítida dels milers de dones destruïdes»
1
Es llegeix en minuts

L’entrevista a Rocío Carrasco a Telecinco, que va arrasar en audiència, ha generat nombroses reaccions durant la jornada d’aquest dijous. Mentre que en espais com ‘El programa de Ana Rosa’ s’ha qüestionat el seu impactant testimoni, altres professionals han alçat la veu a les seves xarxes socials per mostrar-li el seu suport. És el cas de Mercedes Milá, que ha escrit un extens missatge en què condemna la violència masclista.

«Ahir a la nit Rocío Carrasco va tornar a ser la veu més nítida dels milers de dones destruïdes al nostre país. Elles s’hi van reconèixer perquè saben que diu la veritat», comença dient la veterana presentadora, que assenyala que «la subtilesa del maltractament arriba a l’extrem que sigui necessari per tal d’aïllar i matar la víctima». 

Milá lamenta que «cada història és igual que l’altra», i que «cada dolor i impotència es repeteix i es clona». «La manipulació dels fills és la seva obra mestra. Aquests arriben a negar la mare fins on el pare aconsegueix que ho facin i ella se n’adona de tot i calla per no fer-los més mal, per no perdre’ls. Aquest dolor és inaguantable però ho suporta perquè són els seus fills», apunta. 

Notícies relacionades

D’altra banda, recorda que la societat té «armes per protegir les dones destruïdes», però són unes eines que, com es va poder comprovar en el programa d’ahir a la nit, «no sempre s’utilitzen i estan plenes de forats negres»

La comunicadora posa èmfasi en la importància que té el relat de la filla de Rocío Jurado i llança un dard a Telecinco: «Rocío Carrasco va encertar agafant la mà d’Adrián Madrid i Óscar Cornejo, els amos de La fábrica de la tele, i ajudada per ells i tot el seu extraordinari equip, il·luminar amb la seva veritat els platós de Mediaset on tantes mentides havien crescut durant vint anys». «La seva veu, la seva emoció, la seva intel·ligència i la seva dignitat van deixar un llegat d’honradesa que no pot quedar sense resposta», acaba dient Milá.