Carrega contra la UEFA i la FIFA

Ferreras es posiciona sobre la polèmica de la Superlliga i llança un encàrrec als polítics: «Que no s’apuntin a la demagògia futbolera»

El presentador ha deixat de banda l’actualitat política per analitzar l’assumpte esportiu de la setmana

Ferreras es posiciona sobre la polèmica de la Superlliga i llança un encàrrec als polítics: «Que no s’apuntin a la demagògia futbolera»
1
Es llegeix en minuts

La creació de la Superlliga s’ha convertit en la polèmica esportiva del moment. Després de la comentada entrevista a Florentino Fernández a ‘El Chiringuito de Jugones’, durant el matí de dimarts a ‘Al rojo vivo’ han volgut continuar analitzant l’assumpte. Antonio García Ferreras ha carregat durament contra la UEFA: «No és precisament una organització transparent, neta, i honesta». A més, ha volgut recalcar la necessitat d’una solució per al sector: «La realitat és que el futbol viu un moment absolutament delicat i s’ha de reaccionar». Abans de prosseguir, ha ressaltat la importància que una nova competició com la Superlliga no perjudiqui els equips que es quedin fora d’aquesta.

Notícies relacionades

El presentador no ha dubtat a criticar algunes de les decisions que institucions com la UEFA o la FIFA i els seus respectius presidents, Gianni Infantino i Aleksander Čeferin han pres en els últims anys: «Després diran que és que un és del Reial Madrid. Sobretot soc del futbol. Sobre puresa del futbol em poden parlar els del Sanluqueño, però no Infantino i Čeferin que s’han emportat un Mundial a Qatar comprant els que votaven», ha sentenciat.

Abans de donar per tancat l’assumpte, el periodista ha volgut llançar un missatge als polítics que aquests dies s’han posicionat en aquesta polèmica: «Han d’informar-se, saber del que parlen i no apuntar-se a la demagògia futbolera. ¿Els responsables públics d’Europa destinaran 5.000 milions de diners públics a pal·liar les pèrdues d’aquests dotze clubs? Només busquen regenerar un futbol que està destrossat per la pandèmia», ha expressat contundentment.