Lligant

Un comensal de ‘First Dates’ posa Matías Roure com a exemple del seu home ideal: «Que et pugui estampar contra la paret»

El solter va explicar algunes dades curioses de la seva vida, com que té un fill amb una exparella sueca lesbiana

Un comensal de ‘First Dates’ posa Matías Roure com a exemple del seu home ideal: «Que et pugui estampar contra la paret»
1
Es llegeix en minuts

A ’First Dates’ es viuen moments inesperats en cada cita. Qui es va sorprendre, i molt, aquesta setmana al programa va ser Matías Roure al convertir-se en l’exemple que va posar un dels participants del programa com a prototip d’home ideal.

Humberto va acudir a l’espai presentat per Carlos Sobera i va deixar sense paraules els presents a la recepció al confessar algunes dades de la seva vida. Entre d’altres, va explicar que té un fill amb una exparella sueca lesbiana, declaració que va sorprendre el maître i les cambreres del format de Cuatro.

Notícies relacionades

El solter va voler donar més detalls sobre com és el seu prototip d’home ideal: «Si són policies i bombers, m’encanten. M’agraden tipus llenyataire, com Matías, que et pugui estampar contra la paret», va deixar anar. El que probablement ningú s’esperava és que el bàrman li va continuar el joc amb molta retòrica: «Tinc una destral que no t’imagines», va dir mentre simulava el gest d’utilitzar l’eina.

Després del tonteig amb l’argentí, Sobera li va presentar a la persona amb qui tindria la cita. A Humberto li va agradar molt Charly, el noi amb qui va sopar al programa, que encaixava amb algun dels seus requisits, com ser caribeny i estar molt fort físicament.

Temes:

First dates