Elegits

Coneix Celia Muñoz, Elsa i Santi Marcilla, els nous finalistes de ‘Got Talent’

Aquesta vegada el jurat sí que va atorgar el seu passi d’or

Coneix Celia Muñoz, Elsa i Santi Marcilla, els nous finalistes de ‘Got Talent’
1
Es llegeix en minuts

‘Got Talent’ ja ha elegit tres finalistes més que es disputaran el títol de millor talent d’Espanya i els 25.000 euros del premi. El jurat i el públic present al plató van ser els encarregats d’elegir quins concursants arribaven al final.

Després d’una sorprenent actuació, la ventríloqua Celia Muñoz es va emportar el passi d’or del jurat. Amb una impressionant actuació, en la qual amb prou feines va moure els llavis, i uns subtils trucs de màgia, Celia va passar directament a la final.

Notícies relacionades

L’elegida pel públic va ser la cantant Elsa. Amb el seu torrent de veu, va deixar bocabadat tot el jurat, especialment Paz Padilla, a qui va fer plorar després de recordar al seu marit: «M’has ajudat a connectar amb el meu amor, amb la meva ànima bessona, amb l’amor de la meva vida».

Finalment, el jurat tenia en el seu poder elegir el tercer finalista però hi va haver empat. Risto i Paz van votar per Yoni mentre que Dani i Edurne van apostar per Santi Marcilla. Llavors, va ser el públic qui va tenir l’elecció, elegint el mag Santi que va deixar tots sorpresos amb els seus increïbles trucs de màgia.

Temes:

Got talent